Audi Q6 e-tron præsenteres nu med baghjulstræk

Audi præsenterer nu en effektiv drivlinjevariant af den nye Audi Q6 e-tron forud for markedsintroduktionen i august. Audi Q6 e-tron performance har baghjulstræk, en rækkevidde på op til 640 km, og kan lade 260 km på kun 10 min. Det er den første rent baghjulstrukne variant på Premium Platform Electric (PPE). Den nye Audi Q6 e-tron performance kan bestilles nu hos de danske forhandlere fra 589.990 kr.

Audi Q6 e-tron markerer starten på en ny generation af elektriske biler hos Audi. Ved verdenspremieren i marts i år præsenterede Audi to varianter af den nye model: Audi Q6 e-tron quattro og SQ6 e-tron. Nu kan en ny variant med baghjulstræk bestilles: Audi Q6 e-tron performance.

”Q6 e-tron er blevet taget rigtig godt imod på det danske marked, og derfor har vi set frem til også at kunne introducere en baghjulstrukket variant til en lavere pris, som derfor vil være relevant for en bredere målgruppe i Danmark”, siger Rikke Hamilton, direktør for Audi Danmark.

En kompakt og kraftig synkronmotor med permanent magnet (PSM) giver en systemydelse på 240 kW og accelererer fra 0 til 100 km/t på 6,6 sekunder. Det gør Audi Q6 e-tron performance til et attraktivt valg for kunder, der er på udkig efter ekstra lang rækkevidde og dynamiske præstationer.

Med op til 640 kilometer er Audi Q6 e-tron performance en af de modeller i segmentet med den længste rækkevidde. Og med 800 volt system og opladning med op til 260 kW, kan man lade op til 260 kilometer rækkevidde på kun 10 minutter ved en lynladestation.

/PM

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.