Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter

Volkswagen lancerer i 2024 nye priser og udstyrsvarianter på deres elektriske ID.-familie, som omfatter modeller som ID.3, ID.4, ID.5, ID.7 og ID. Buzz. Dette skridt følger en stærk vækst i ID.-familien i 2023, herunder introduktionen af en opdateret ID.3 og den prisbelønnede ID.7.

Volkswagen udvider nu deres modelprogram for 2024 med mere overkommelige indstigningsmodeller og veludstyrede Style-varianter, hvilket giver en bredere vifte af elektriske biler til forskellige behov og budgetter.

Direktør for Volkswagen personbiler, Michael Ebeling, forklarer:

“Vi har gjort vores elektriske ID.-modeller mere tilgængelige med nye, billigere indstigningsmodeller og veludstyrede Style-varianter, hvilket betyder, at vores hele ID.-modelprogram er blevet styrket. Dette giver mulighed for at tilbyde elektrisk mobilitet til en bred kundegruppe med varierende kørselsbehov og budgetter.”

ID.3 er blevet opdateret med en ny Style-version, der inkluderer ekstra udstyr til en konkurrencedygtig pris. Derudover tilbydes ID.3 nu også en Pro S-version med længere rækkevidde og mere kraft.

ID.4 introducerer en ny indstigningsmodel, ID.4 Pure, og en veludstyret Style-version med opgraderinger på teknologifronten og ekstra standardudstyr.

ID.5 kombinerer rummelighed og SUV-design med en elegant coupé-stil, og denne model er nu tilgængelig til en beskeden merpris.

ID.7 er den luksuriøse topmodel med fremragende komfort og lang rækkevidde. Den tilbydes til konkurrencedygtige priser, og der er også en Style-version med ekstra komfort og sikkerhedsfunktioner.

ID. Buzz, den ikoniske elektriske familiebus, introducerer nye priser og en bredere vifte af udstyrsvarianter, herunder en Pro-version, en Life-version og en Style-version, der tilbyder forskellige niveauer af luksus og funktioner.

Volkswagen har også annonceret planer om at lancere flere nye ID.-modeller i 2024, herunder en Pro S-version af ID.7 med længere rækkevidde, en stationcar-version af ID.7 og GTX-topmodeller med firehjulstræk. Derudover kommer der en GTX-version af ID.3 og en forlænget version af ID. Buzz med større batteri og op til syv sæder. Volkswagen ønsker at imødekomme danskernes behov for elektrisk mobilitet i forskellige formater og med en bred vifte af muligheder.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.