Volkswagen introducerer ny prisstærk ID.3 til 259.995 kr.

Volkswagen ønsker at gøre elektrisk mobilitet tilgængelig for de mange og som led i dette, sigter mærket mod at tilbyde en så bred pallette af fuldelektriske modeller som muligt. Nyeste eksempel på dette er introduktionen af den nye ID.3 Pure – en økonomisk attraktiv indstigningsmodel til priser fra kun 259.995 kr.

Det er et comeback til ID.3 Pure i modelprogrammet, men siden den sidst var tilgængelig, har den fået en omfattende teknisk opgradering, der resulterer i mere rækkevidde og mere motorkraft. ID.3 Pure kører nu med et 52 kWh-batteri mod 45 kWh-tidligere, hvilket har øget rækkevidden fra 347 til 388 km (WLTP). Ladehastigheden er samtidig løftet fra 110 til 145 kW, hvilket betyder, at batteriet i ID.3 Pure under optimale betingelser kan lynlade fra 10 til 80 % strøm på kun 25 minutter.

ID.3 Pure er ikke kun blevet hurtigere til at lade batteriet, den er også hurtigere på stopuret. Elmotoren er opgraderet og yder nu 170 hk mod tidligere 150 hk, og accelerationstiden fra 0 til 100 km/t er 8,2 sek., mens topfarten er 160 km/t.

Den er – som alle andre ID.-modeller – baseret på MEB-platformen, hvor højvoltsbatteriet er pakket ned under gulvet mellem for- og bagaksel, og den kompakte elmotor er integreret i bagakslen. Det giver et rummeligt interiør i den 426 cm lange bil, hvor der er god plads for op til fem personer og et bagagerum på 385 liter.

ID.3 Pure kommer udstyret med Volkswagens nye software 4.0, der blandt meget andet byder på mulighed for at forvarme højvoltsbatteriet og dermed sikre maksimal ladeeffekt ved lynladning. Denne funktion kan aktiveres enten manuelt eller automatisk ved valg af rute i det nye infotainmentsystem, der har en 12,9” touchskærm med tydelig grafik, intuitiv menuopbygning og en konfigurerbar brugerflade. Assistentsystemer som LED-forlygter med Light Assist, en adaptiv fartpilot med Stop-and-Go-funktion og laneassist øger kørekomfort og sikkerhed.

Med introduktionen af den nye Pure-version favner ID.3-modelprogrammet nu bredt fra en prisstærk indstigningsmodel over den populære ID.3 Style (58 kWh/433 km WLTP) og ID.3 Max med den lange rækkevidde (79 kWh/556 km WLTP) til den sportslige ID.3 GTX, der fuldender modelprogrammet til september.

/PM

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.