Bentley Batur Cabriolet: Håndbygget elegance fra Mulliner

Enestående Design og Kraft

Batur Cabriolet er Bentleys seneste limiterede model fra Mulliner. Som tredje model i rækken, følger den efter Bacalar og coupéversionen af Batur. Denne bil er en videreudvikling af Bentleys innovative design-DNA og vil præge fremtidige modeller.

Under motorhjelmen ligger Bentleys kraftigste W12-motor, en 6,0-liters biturbomotor med 750 hestekræfter og 1.000 Newtonmeter. Batur Cabriolet er en af de sidste modeller med denne motor, der har været central for Bentleys succes de sidste to årtier.

Historisk Inspiration

Bentley har en stærk tradition for åbne biler siden 1919, herunder de legendariske Le Mans-racerbiler fra 1920’erne. Batur Cabriolet fortsætter dette sportslige islæt med et ’wraparound-cockpit’ og en ’Air Bridge’ bag sæderne. Den bløde kaleche kan omdanne bilen til en lukket coupé på 19 sekunder, selv under kørsel op til 50 km/t.

Personlig og Unik

Hver Batur Cabriolet skræddersyes til ejeren i samarbejde med Mulliners designteam. Farvemulighederne er næsten uendelige, og eksteriørets metalkomponenter kan tilpasses i forskellige finishes. Den dominerende kølergrill kan også fås i kontrastfarver.

Indvendigt kan interiøret dekoreres med komponenter i roseguld, såsom Bentley Drive Mode Selector. Denne detalje matcher frontgrillens design og er skabt i samarbejde med eksperter fra Jewellery Quarter i Birmingham. Håndværket er centralt i produktionen, og kun 16 unikke eksemplarer af Batur Cabriolet vil blive bygget.

/Baseret på en pressemeddelelse udsendt af Semler Premium

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.