Første Porsche 911 med hybridteknologi klar til serieproduktion

Efter mere end fem millioner kilometers testkørsel over hele verden er den første Porsche 911 med hybridteknologi klar til at få premiere.

Endnu stærkere, endnu hurtigere. Disse kriterier har været i fokus under udviklingen af den første Porsche 911 med hybridteknologi. Det tyske sportsvognsmærke har tidligere eksperimenteret med elektrificerede drivlinjer i racerudgaver af den ikoniske model – men først nu, og efter mere end fem millioner kilometers testkørsel over hele verden, er den første udgave til gadebrug klar til at gå i serieproduktion.

“For første gang i dens 61-årige historie udstyrer vi nu 911-modellen med en hybriddrivlinje. Denne innovative performance-hybrid er udviklet til at gøre den ikoniske sportsvogn endnu mere dynamisk. Intet har været overladt til tilfældighederne under udviklingen, og teknologien er blevet testet under alle slags forhold over hele verden, fra isnende kulde til brændende varme, som det for eksempel var tilfældet i de sidste faser af testen i Dubai,” lyder det fra chef for 911- og 718-modellinjerne hos Porsche, Frank Moser.

“Uanset om den har været under ekstrem belastning på bjergpas eller kørt i stop-and-go-trafik i storbyer, har den nye 911 mestret selv de mest vanskelige udfordringer. Samlet set har vores ingeniører og testkørere tilbagelagt mere end fem millioner kilometers testkørsel.”

8,7 sekunder hurtigere på racerbanen

Den legendariske tyske racerbane Nürburgring har altid haft en særlig betydning for udviklingen af Porsche 911. Dette gælder også den nye hybrid, der som mange andre performancevarianter er blevet testet til det yderste på den over 20 kilometer lange og udfordrende Nordschleife. Her gennemførte tidligere fabrikskører og Porsche-ambassadør Jörg Bergmeister en omgang på 7:16,934 minutter, hvilket er 8,7 sekunder hurtigere end en tilsvarende version af modellens forgænger.

Under kørslen på Nürburgring Nordschleife var testbilen udstyret med standard-gadedæk samt Aerokit med fast hækvinge, hvilket har været tilgængeligt som ekstraudstyr til flere modelgenerationer og øger mængden af downforce ved høje hastigheder.

“Den nye 911 er betydeligt hurtigere på en bane. Den har mere greb, væsentligt mere power, og den spontane respons fra performance-hybriden gør en stor forskel,” lyder det fra Jörg Bergmeister.

Følg verdenspremieren live

Den nye Porsche 911 afsløres ved en verdenspremiere den 28. maj klokken 15.00. Premieren vil kunne følges live på Porsche Newsroom samt på Porsches officielle YouTube– og LinkedIn-kanal.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.