Toyota åbner for reservation af ny Land Cruiser

Den legendariske Toyota Land Cruiser lanceres i en opdateret version i sensommeren, kendt for sin enestående holdbarhed og robusthed. Denne nye generation, den første på næsten 15 år, inkluderer topudgaven First Edition, som kun produceres i 3.000 eksemplarer til det europæiske marked, heraf tre til Danmark. First Edition skiller sig ud med særlige designelementer som tofarvet lakering og runde forlygter, der fremhæver Land Cruiserens arv og styrker dens offroad-kapacitet.

Den nye Land Cruiser bygger på en ny, mere vridningsstabil platform og kombinerer Toyotas New Global Architecture med en robust chassisramme for at forbedre køreegenskaber og terrænegenskaber. Den er også udstyret med en række avancerede teknologier, herunder en stor 12,3″ touchskærm, et JBL Premium lydsystem, og den nyeste generation af Toyotas sikkerhedspakke, Toyota Safety Sense.

Toyota åbner nu for reservationer af Land Cruiser First Edition gennem deres danske hjemmeside, og prisen for denne luksusudstyrede model starter ved 1.699.990 kr. Bilens drivlinje vil fra 2025 inkludere mild hybridteknologi for at opfylde nye miljøstandarder. Med sine dimensioner og kapacitet er den nye Land Cruiser større end tidligere modeller, og den tilbydes med enten fem eller syv sæder, designet til optimal funktionalitet og komfort under alle kørselsforhold.

/PM

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.