Mazda2 Hybrid 2024 – mere Mazda-design

Mazda introducerer nu 2024-udgaven af Mazda2 Hybrid med et nydesignet front- og bagparti, der bringer den designmæssigt tættere på de øvrige Mazda-modeller. Især fronten er blevet mere markant med en unik stødfanger med den 5-kantede kølergrill, der kendetegner alle Mazda-modeller. Samtidig indføres et opdateret modelprogram med fem forskellige udstyrsniveauer. Priserne starter ved 217.000 kr.

Mazda2 Hybrid er nu som før en fuldhybrid med en samlet systemydelse på 116 hk. Den trecylindrede benzinmotor alene yder 92 hk og elmotoren 80 hk, og kræfterne overføres rykfrit og effektivt til forhjulene via en trinløs automatisk gearkasse. Afhængigt af udstyrsniveauet kører Mazda2 Hybrid mellem 23,3 og 26,3 km/l ved blandet kørsel efter WLTP-normen.

Der er fremover 5 udstyrsniveauer at vælge imellem til Mazda2 Hybrid. Prime-Line er billigste alternativ men har alligevel standardudstyr som aircondition, bakkamera og trådløs Apple Carplay/Android Auto, der betjenes via en 9” touch screen. I Centre-Line får man desuden 15” aluminiumsfælge, varme i forsæderne og regnsensor. Exclusive-Line har blandt andet 16” aluminiumsfælge, varme i rattet, blindvinkelalarm og parkeringssensorer både for og bag. Homura og Homura Plus er topmodellerne med blandt andet 17” aluminiumsfælge, LED-forlygter, sportssæder foran med kunstlæder og stof, automatisk klimaanlæg og trådløs mobiloplader. Homura Plus har derudover head-up display i forruden, en 10,5” touch screen, fuldt digital instrumentering og et panorama-glastag.

Uanset udstyrsniveauet er sikkerhedsudstyret særdeles omfattende med blandt andet adaptiv fartpilot, skiltegenkendelse, fjernlys- og vognbaneassistent. Fra Exclusive-Line suppleres det med parkeringssensorer for og bag med bremsefunktion og blindvinkelalarm.

/PM

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.