Hyundai IONIQ 5 N er kåret til World Performance Car 2024

Elbilen IONIQ 5 N vinder ved dette års World Car Awards 2024. Dermed er det tredje år i træk, at Hyundai vinder ved World Car Awards.

Hyundai har tidligere markeret sig ved World Car Awards med stor succes. I 2022 blev IONIQ 5 kåret i hele tre kategorier: World Car of the Year 2022, World Electric Vehicle 2022 samt World Car Design 2022. Året efter gentog IONIQ 6 triumfen ved at blive kåret som World Car of the Year 2023. Og ved dette års World Car Awards kørte den vilde og fuldt elektriske IONIQ 5 N med titlen som Word Performance Car 2024.

IONIQ 5 N er den første elektriske N-model fra Hyundai, der med sin enestående kraft sætter nye standarder for elektriske sportsvogne. Med to elmotorer kan den levere op til 650 hk, og så kan den accelerere fra 0-100 på blot 3,4 sekunder. Udover sin imponerende præstation, lyd og respons, leverer den også en behagelig køreoplevelse i hverdagen.

World Car Awards afholdes hvert år og er verdens største og mest prestigefyldte prisuddeling for nye biler. Anerkendelsen blev offentliggjort ved en prisuddeling under New York International Auto Show. Over 100 motorjournalister fra forskellige dele af verden har testet de nominerede biler grundigt og efterfølgende afgivet deres stemme.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.