Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

Mercedes-Benz løfter nu sløret for en helt ny udgave af G-Klassen, som kombinerer det historiske design, karakteristiske køreegenskaber i terrænet og moderne teknologi.

Den nye Mercedes-Benz G-Klasse bygger videre på den succeshistorie, som blev grundlagt i 1979, da den første G-Klasse så dagens lys. Den ikoniske off-roader bygger fortsat på mantraet om chassisrammekonstruktion, mekanisk spærredifferentiale og reduktionsgear såvel som en stiv bagaksel og uafhængigt forhjulsophæng for at give de bedst mulige køreegenskaber i vanskeligt terræn.

Historisk ophav – moderne teknologi

Selvom G-Klassens historie kan spores mange årtier tilbage i tiden, finder vi den sidste nye teknologi i 2024-udgaven. Det nye OFFROAD COCKPIT præsenterer føreren med al den data, som er relevant for off-road kørsel, og sikrer let adgang til funktioner, som supporterer kørsel uden for vejene.

Funktionen ”transparent bonnet” kan kaldes frem via selvsamme OFFROAD COCKPIT. Med denne funktion aktiv, udnytter systemet live-billeder fra bilens 360 graders kamera og de to kameraer fra sidespejlene til at give føreren et billede af, hvad der er umiddelbart foran bilen. Som et ekstra lag på toppen af billedet tegner systemet linjer, som visualiserer bilens rute, så føreren lettest kan navigere i terrænet. Systemet kan også udnyttes til at undgå vejhuller eller holde skarpt øje med både kantstene og hældninger.

Elektrificering fuldender køreoplevelsen

Takket være elektrificeringen af drivlinen via det 48-volt elektriske system og den integrerede starter-generator får den nye G-Klasse en langt bedre reaktionsevne og forbedret komfort på de asfalterede veje. Dertil kommer fordelene i relation til både ydeevne og brændstoføkonomi sammenlignet med tidligere udgaver.

Velkendt og historisk design

Uanset hvilken årgang G-Klasse, man taler om, vil de fleste have nogenlunde samme indre billede på nethinden, når snakken falder på netop denne bil. Designlinjerne og det skarpe, kantede eksteriør er nemlig bevidst holdt konsekvent, og det gælder også for den nye udgave. Her møder man (igen) de markante dørhåndtag og den tilhørende mekaniske lyd, når dørene smækkes, som ægte bilentusiaster så umiskendeligt forbinder med G-Klassen. Det synlige reservehjul er fortsat fastgjort på bilens bagdør, og de udstående blinklys på forskærmene er der også stadig.

Blandt de mest synlige ændringer er front-grillen, den opdaterede A-stolpe og tilføjelsen af en hækspoiler. Interiøret er fuldt moderne med digitale skærme og det velkendte MBUX-system, som nu også kan betjenes med dansk stemmestyring.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
HondaeNY1-02083
e:NY1 er den hemmelige Honda
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.