Peugeot E-3008: Fremtidens elektriske SUV ankommer til Danmark

Peugeot er på vej med en markant nyhed i elbilsklassen med introduktionen af E-3008, en model der træder i fodsporene på mærkets C-SUV bestseller. Den nye model, der rammer det danske marked til juni, præsenteres som en fuldelektrisk bil med muligheder for både standard og forlænget rækkevidde samt en innovativ arkitektur, som lover at bringe Peugeots elektriske præstationer til nye højder.

Ud over sit tiltalende design, som inkluderer det karakteristiske Peugeot Panorama i-Cockpit, tilbydes E-3008 med tre forskellige drivlinjer. Disse omfatter en standard version med en rækkevidde på 525 km og en ‘Long Range’-model, der skubber grænserne op til 700 km. Bilen kommer i to udstyrsniveauer, Allure og GT, med priser, der starter fra 329.990 kr.

”Vi glæder os rigtig meget til at præsentere den nye E-3008 for danskerne”, fortæller Peugeots direktør i Danmark, Christian Haugaard. Han fremhæver E-3008’s evne til at opfylde daglige kørselsbehov med sit udvalg af drivlinjer og understreger bilens kvalitet med introduktionen af en 8 års serviceaktiveret garanti. Den nye model er designet til at imødekomme en bred vifte af kunder med sit rummelige interiør og effektive lademuligheder, som inkluderer hurtigladning der kan nå 20 til 80 % på under 30 minutter.

E-3008 skiller sig ud med sit aerodynamiske design, der omfatter en ‘flydende’ spoiler, og tilbyder teknologier såsom varmepumpe og regenerativ bremsning for øget effektivitet. Med to opladningsmuligheder og avanceret teknologi som standard, signalerer Peugeots nye elektriske SUV en spændende fremtid for mærket i elbilsmarkedet.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
HondaeNY1-02083
e:NY1 er den hemmelige Honda
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.