Citroen ë-C3 er parat til at indtage Danmark

Citroën indtager igen den danske bilscene med en ny elektrisk model, ë-C3, sat til at gøre elbiler mere tilgængelige med en startpris på 179.990 kr. Adam Wenzel Holm, direktør for Citroën i Danmark, fremhæver bilens potentiale til at imødekomme hverdagsbehov uden kompromis med plads og komfort, og beskriver den som en “lille elektrisk revolution.”

ë-C3, som er designet til at appellere til et bredt publikum med forskellige økonomiske forhold, tilbydes i tre udstyrsniveauer: You!, Impress, og VTR Sport. Disse versioner spænder fra den basiske You! model med standardudstyr såsom digital instrumentering og manuel aircondition, til topmodellen VTR Sport, der inkluderer luksusfunktioner som varme i forsæder og 3D navigation.

Den elektriske C3 adskiller sig med sin 44 kWh batteripakke, som lover op til 320 km’s rækkevidde og understøtter hurtigladning. Dens 113 hk motor sikrer tilstrækkelig kraft for daglig kørsel i urban og forstads trafik. Med inklusionen af en ny e-ROUTES app, som er en del af Connect Plus services, understreger Citroën den lette integration af elektrisk mobilitet i hverdagen.

Produktionen af ë-C3 foregår i Slovakiet, og bilen forventes at ramme det danske marked i tredje kvartal 2024. Med fokus på komfort, som understøttes af Citroën Advanced Comfort® systemet, og en nydesignet kabine, sigter den nye model mod at kombinere tradition og innovation i et tilgængeligt elbilskoncept.

Baseret på pressemeddelelse udsendt af Citroën Danmark

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
HondaeNY1-02083
e:NY1 er den hemmelige Honda
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.