Verdenspremiere på ny Skoda Octavia

Den opdaterede Škoda Octavia byder på et nyt design, opdaterede interiørtemaer, forbedret brugervenlighed, nye motorvarianter og øget sikkerhed, og ankommer til Danmark i juni. Denne fjerde generation har gennemgået betydelige ændringer såsom redesignede forlygter, en opdateret kølergrill, og LED-baglygter. Den er nu en smule længere, men beholder sin rummelighed med klassens største bagagerum.

Interiøret fremviser nye udstyrsniveauer og designvalg, med bl.a. et 10 tommer digitalt cockpit og op til 13 tommer touchskærm i midterkonsollen. Infotainmentsystemet er opdateret for en mere intuitiv brugeroplevelse, og der er lagt ekstra vægt på cybersikkerhed samt automatiske softwareopdateringer.

Sikkerhedsfunktionerne er også forbedret, inklusiv et opdateret assistentsystem for opmærksomhed og træthed, der nu bruger data fra flere kilder til at vurdere førerens tilstand. Octavia kommer standard med op til ni airbags afhængigt af udstyrsniveau.

Motorprogrammet inkluderer nye benzin- og mildhybridmotorer samt en opdateret dieselmotorvariant. De nye motorer tilbyder en blanding af effektivitet og ydeevne, herunder en topmodel med op til 265 hk for RS-varianten.

Škoda har ikke offentliggjort de danske priser endnu, men den nye Octavia forventes at have danmarkspremiere i juni.

Baseret på pressemeddelelse fra Skoda Danmark

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
HondaeNY1-02083
e:NY1 er den hemmelige Honda
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.