MG på Geneve Motor Show 2024

MG bekræfter sin deltagelse på Geneve Motor Show 2024, hvor den spændende nye to-sæders fuldt elektriske roadster, Cyberster får en helt særlig plads på MGs stand# 4251 i hal 4, når dørene åbnes for pressen den 26. februar – og for offentligheden den 28. februar til den 3. marts 2024. Her annoncerer MG for første gang den bemærkelsesværdige farvepallette til den fuldt elektriske roadster. Samtidig vil mærket bekræfte cabrioletens elektriske ydeevne, kraft og rækkevidde.

Med inspiration fra mærkets arv kombinerer Cybersters modige stil moderne design med karakteristiske detaljer, der refererer til MGs rødder som producent af spændende, engagerende sportsvogne. Præsentationen på MGs stand i Geneve, giver messens besøgende mulighed for at se nærmere på bilens skelsættende interiør og eksteriør forud for lanceringen af den dramatiske, to-personers cabriolet senere i år i forbindelse med markeringen af mærkets 100-års jubilæum.

Cybersters karakteristiske designdetaljer er visualiseret af MGs London-baserede designteam ledet af Carl Gotham. Det dramatiske design inkluderer en karakteristisk lav signaturfront og buede lænker i bag samt betagende nye funktioner, herunder saksedøre og Kammback-bagende.

Aiden He, administrerende direktør for MG Motor Nordic og Benelux, udtaler: “Vi er spændte på at vende tilbage til den internationale bilmesse i Geneve og tilmed med MGs nye flagskib, Cyberster, der markerer MGs længe ventede tilbagevenden til sportsvognsproduktion, og vi er klar til at dele, hvordan den spændende fremtid ser ud med bl.a. denne højtydende, teknologisk avancerede EV. Herudover er der verdenspræmiere på en helt ny model i mini-segmentet. Begge modeller repræsenterer på hver deres måde, MGs ønske om at skabe elektrificerede bilmodeller, der engagerer og vækker glæde.”

En verdenspræmiere fra MG

Udover at afsløre Cyberster, vender MG tilbage til Geneve med intet mindre end en verdensdebut på deres nye MG3 hybrid. Dette bliver MGs nye model i det vigtige mini-segment. MG3 Hybrid erstatter benzinmodellen, som allerede er veletableret på mærkets britiske hjemmemarked.

MG3 sætter nye standarder i det altafgørende mini-segment med MGs hybridsystem, som leverer en klasseledende kombination af effektivitet, ydeevne og evnen til nul-emissionskørsel.

Den nye MG3 understreger MGs dedikation til at tilbyde kunderne et generøst niveau af førerassistance og komfortfeatures som standard, såsom nye dobbeltskærme og et bredt udvalg af opkoblede tjenester.

Aiden He, MG Motor Nordic og Benelux, udtaler: “MG3 er klar til at levere en enestående blanding af ydeevne, økonomi, raffinement og teknologi til en hybrid B-segment hatchback. Vi er overbeviste om, at det vil være en meget stærk udfordrer på et marked, hvor kunderne kræver både fremragende værdi og praktik.”

På MGs stand vil man også kunne opleve MG7 – en mellem-stor fastback sedan med enten en 2,0 eller 1,5 liters turbo-benzinmotor, som ikke er tiltænkt det europæiske marked, men som repræsenterer MGs ambitioner om et bredt model line-up til det globale marked.

Som om det ikke er nok, bliver der forventeligt også plads til et par overraskelser.

/Artiklen er baseret på pressemeddelelse udsendt af MGMotors

Mest læste:

ID7-Forside
ID. 7 er for dem, der har råd til ikke at købe Tesla
ID.7 udstikker retningen for Volkswagens nye generation af elbiler. Og hvis du var fan af VW, før Tesla...
DSC02835
Praktisk Porsche med lynnedslag er vidunderlig
Den er flot, praktisk og en halv million kroner billigere med ledning – Porsches Cayenne som plugin-Coupé...
2024-02-porsche-pm-taycan-facelift-2
Porsche opdaterer Taycan: Mere effekt og længere rækkevidde
Porsche har lanceret en opdateret version af sin fuldt elektriske Taycan-model, som nu byder på forbedringer...
Opel_524741
Frontera-navnet gør comeback: Helt ny fuld-elektrisk Opel SUV på vej
Frontera-navnet gør comeback i Opels modelprogram. I 2024 præsenterer den tyske bilproducent en helt...

Læs også:

Verdenspremiere på ny Skoda Octavia

Den opdaterede Škoda Octavia byder på et nyt design, opdaterede interiørtemaer, forbedret brugervenlighed, nye motorvarianter og øget sikkerhed, og ankommer til Danmark i juni. Denne