Porsche opdaterer Taycan: Mere effekt og længere rækkevidde

Porsche har lanceret en opdateret version af sin fuldt elektriske Taycan-model, som nu byder på forbedringer over hele linjen. Den nye Taycan, der omfatter Taycan, Taycan Sport Turismo og Taycan Cross Turismo varianterne, er blevet udstyret med kraftigere drivlinjer, som tilbyder hurtigere acceleration og højere tophastigheder. For eksempel kan den opdaterede Taycan Turbo S nu accelerere fra 0 til 100 km/t på blot 2,4 sekunder.

Desuden er rækkevidden forbedret markant, med mulighed for at køre op til 678 kilometer på en enkelt opladning, hvilket er en stigning på over 35% sammenlignet med den tidligere model. Opladningstiden er også reduceret; den nye Taycan kan nu oplades fra 10 til 80% på kun 18 minutter ved brug af 800-volts DC-opladning.

Yderligere teknologiske fremskridt inkluderer en forbedret rekuperationsevne, som nu tillader genopladning af batteriet med op til 400 kilowatt under bremsning. Bilens infotainmentsystem er blevet opdateret med nye funktioner, og Apple CarPlay er nu mere integreret end nogensinde før.

Ud over tekniske forbedringer har den nye Taycan også fået et frisk udseende med nye for- og baglygter samt flere standardudstyr, der forbedrer komfort og køreoplevelse.

Den opdaterede Porsche Taycan er tilgængelig i Danmark fra foråret 2024, med priser der starter fra 929.900 kr. for basismodellen. Denne nye udgave af Taycan repræsenterer et vigtigt skridt fremad for Porsche i deres elektriske æra, med forbedringer, der styrker dens position som en førende model inden for elektriske sportsbiler.

PM: Porsche 7/2-2024

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.