Porsche opdaterer Taycan: Mere effekt og længere rækkevidde

Porsche har lanceret en opdateret version af sin fuldt elektriske Taycan-model, som nu byder på forbedringer over hele linjen. Den nye Taycan, der omfatter Taycan, Taycan Sport Turismo og Taycan Cross Turismo varianterne, er blevet udstyret med kraftigere drivlinjer, som tilbyder hurtigere acceleration og højere tophastigheder. For eksempel kan den opdaterede Taycan Turbo S nu accelerere fra 0 til 100 km/t på blot 2,4 sekunder.

Desuden er rækkevidden forbedret markant, med mulighed for at køre op til 678 kilometer på en enkelt opladning, hvilket er en stigning på over 35% sammenlignet med den tidligere model. Opladningstiden er også reduceret; den nye Taycan kan nu oplades fra 10 til 80% på kun 18 minutter ved brug af 800-volts DC-opladning.

Yderligere teknologiske fremskridt inkluderer en forbedret rekuperationsevne, som nu tillader genopladning af batteriet med op til 400 kilowatt under bremsning. Bilens infotainmentsystem er blevet opdateret med nye funktioner, og Apple CarPlay er nu mere integreret end nogensinde før.

Ud over tekniske forbedringer har den nye Taycan også fået et frisk udseende med nye for- og baglygter samt flere standardudstyr, der forbedrer komfort og køreoplevelse.

Den opdaterede Porsche Taycan er tilgængelig i Danmark fra foråret 2024, med priser der starter fra 929.900 kr. for basismodellen. Denne nye udgave af Taycan repræsenterer et vigtigt skridt fremad for Porsche i deres elektriske æra, med forbedringer, der styrker dens position som en førende model inden for elektriske sportsbiler.

PM: Porsche 7/2-2024

Mest læste:

ID7-Forside
ID. 7 er for dem, der har råd til ikke at købe Tesla
ID.7 udstikker retningen for Volkswagens nye generation af elbiler. Og hvis du var fan af VW, før Tesla...
DSC02835
Praktisk Porsche med lynnedslag er vidunderlig
Den er flot, praktisk og en halv million kroner billigere med ledning – Porsches Cayenne som plugin-Coupé...
2024-02-porsche-pm-taycan-facelift-2
Porsche opdaterer Taycan: Mere effekt og længere rækkevidde
Porsche har lanceret en opdateret version af sin fuldt elektriske Taycan-model, som nu byder på forbedringer...
Opel_524741
Frontera-navnet gør comeback: Helt ny fuld-elektrisk Opel SUV på vej
Frontera-navnet gør comeback i Opels modelprogram. I 2024 præsenterer den tyske bilproducent en helt...

Læs også:

Verdenspremiere på ny Skoda Octavia

Den opdaterede Škoda Octavia byder på et nyt design, opdaterede interiørtemaer, forbedret brugervenlighed, nye motorvarianter og øget sikkerhed, og ankommer til Danmark i juni. Denne