Ny Ford Mustang: Et amerikansk ikon er genfødt

Ford har introduceret den nyeste iteration af den ikoniske Mustang, kaldet Mustang1, nu tilgængelig i Europa, som markerer en milepæl på 60 år siden lanceringen af den oprindelige Mustang. Denne syvende generation af Ford Mustang blander traditionel muskelkraft med moderne digital teknologi, hvilket præsenterer en kraftfuld 5,0 liters V8-motor sammen med en omfattende digital opgradering, herunder et 12,4 tommer digitalt instrumentpanel og en 13,2 tommer center touchskærm drevet af Unreal Gaming Technology.

Denne generation byder velkommen til to nye modeller: Mustang GT og Mustang Dark Horse, begge tilgængelige som coupé med valg mellem sekstrins manuelt gear eller 10-trins automatgear. For dem, der foretrækker en åben himmeloplevelse, tilbyder Mustang GT også en cabriolet version. Prissætningen starter fra 948.274 kr for GT-modellen og stiger til 1.164.669 kr for den mere performance-orienterede Dark Horse.

Ford har omhyggeligt designet den nye Mustang med en æstetik, der ærer dens arv fra 1960’erne, samtidig med at den indfører moderne designelementer som en slankere profil, muskuløse sideskørter og frontspoiler for bedre aerodynamik, samt nye Tri-bar LED-forlygter for et skarpere udseende. Indvendigt er den nye Mustang den mest teknologisk avancerede version til dato, med en fuldt digitaliseret cockpitoplevelse, der tilbyder en række personaliseringsmuligheder gennem dens touchskærme, understøttet af Ford’s SYNC4 infotainmentsystem, der er kompatibelt med både Apple CarPlay og Android Auto.

Den nye Mustang forbedrer køreoplevelsen med en 5,0 liters V8-motor, der er designet til at levere uovertruffen ydeevne og reaktionsevne. Bilen kommer med flere køreindstillinger, der kan tilpasses enhver situation, fra bykørsel til banedage, med teknologier som Active Exhaust for at justere motorlyden og MagneRide støddæmperteknologi for optimal kørekomfort og håndtering.

Mustang Dark Horse skiller sig ud som den mest banefokuserede variant i denne generation, designet til at præstere på racerbanen med et højere output fra V8-motoren og unikke designelementer, der ikke kun forbedrer dens æstetik men også dens aerodynamiske effektivitet. Denne model er klar til at konkurrere internationalt og kommer i en særlig Blue Ember farve, der komplementerer dens sporty interiør.

Ford Europa’s general manager, John Williams, fremhæver den nye Mustang som en repræsentation af alt, hvad kunderne elsker ved Mustang-brandet, forstærket med overraskende nye teknologier og konnektivitet, der appellerer til både eksisterende fans og en ny generation af entusiaster. Den nye Mustang er en hyldest til dens ikoniske arv, samtidig med at den skubber grænserne for performance, design og teknologi.

/Baseret på pressemeddelelse udsendt af Ford Motor Company Danmark d. 1. feb. 2024

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.