Audi SQ7 opgraderes

Audi introducerer en opdatering til deres familie-SUV, SQ7, med et forfinet design og forbedret teknologi. Modellen har fået en æstetisk overhaling, inklusiv avanceret lysteknologi, som fremhæver bilens karakter. En bemærkelsesværdig tilføjelse er HD-Matrix-LED-forlygterne med laserfjernlys og digitale dagskørelys, der tilbyder forskellige lyssignaturer.

Forbedret Ydre og Interiør Audi SQ7 viser sig nu med et mere minimalistisk og rent design, der understreger bilens sportslige karakter. Med nye designelementer som en opdateret spoiler, ovale dobbelte udstødningsrør, og et singleframe grill med L-formede indlæg, kombinerer SQ7 klassisk Audi-stil med en moderne æstetik. Tilgængelig i nye metallakfarver, tilbyder bilen også digitale OLED-baglygter med valgfri lyssignaturer.

Opdateret Motor og Køreegenskaber

SQ7 drives af en 4,0-liters TFSI-benzinmotor, der leverer 507 hk og et drejningsmoment på 770 Nm. Med en 8-trins tiptronic og permanent quattro-firehjulstræk, præsterer den kraftfulde SUV en acceleration fra 0-100 km/t på 4,1 sekunder. Bilen er også udstyret med et cylinder on demand-system for øget effektivitet og en karakteristisk lydprofil.

Udvidet Udstyrsudvalg og Førerassistentsystemer

Audi udvider SQ7’s udstyrsudvalg med nye apps og infotainmentmuligheder, samt opgraderinger til Audi virtual cockpit. Førerassistentsystemerne inkluderer områdevisning, vognbaneskiftadvarsel, og en vejkrydsassistent. Den adaptive air suspension sport og firehjulsstyringen sikrer en behagelig køreoplevelse.

Tilgængelighed og Markedsintroduktion

Den opgraderede Audi SQ7 forventes lanceret i første kvartal 2024. Detaljer om priser og yderligere udstyr på det danske marked er endnu ikke offentliggjort. Bemærk, at opgraderinger også gælder for Q7 i forskellige benzin- og dieselvarianter, men disse vil ikke være tilgængelige i Danmark.

/Baseret på en pressemeddelelse udsendt af Audi Danmark, d. 30. jan. 2024.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.