Audi SQ7 opgraderes

Audi introducerer en opdatering til deres familie-SUV, SQ7, med et forfinet design og forbedret teknologi. Modellen har fået en æstetisk overhaling, inklusiv avanceret lysteknologi, som fremhæver bilens karakter. En bemærkelsesværdig tilføjelse er HD-Matrix-LED-forlygterne med laserfjernlys og digitale dagskørelys, der tilbyder forskellige lyssignaturer.

Forbedret Ydre og Interiør Audi SQ7 viser sig nu med et mere minimalistisk og rent design, der understreger bilens sportslige karakter. Med nye designelementer som en opdateret spoiler, ovale dobbelte udstødningsrør, og et singleframe grill med L-formede indlæg, kombinerer SQ7 klassisk Audi-stil med en moderne æstetik. Tilgængelig i nye metallakfarver, tilbyder bilen også digitale OLED-baglygter med valgfri lyssignaturer.

Opdateret Motor og Køreegenskaber

SQ7 drives af en 4,0-liters TFSI-benzinmotor, der leverer 507 hk og et drejningsmoment på 770 Nm. Med en 8-trins tiptronic og permanent quattro-firehjulstræk, præsterer den kraftfulde SUV en acceleration fra 0-100 km/t på 4,1 sekunder. Bilen er også udstyret med et cylinder on demand-system for øget effektivitet og en karakteristisk lydprofil.

Udvidet Udstyrsudvalg og Førerassistentsystemer

Audi udvider SQ7’s udstyrsudvalg med nye apps og infotainmentmuligheder, samt opgraderinger til Audi virtual cockpit. Førerassistentsystemerne inkluderer områdevisning, vognbaneskiftadvarsel, og en vejkrydsassistent. Den adaptive air suspension sport og firehjulsstyringen sikrer en behagelig køreoplevelse.

Tilgængelighed og Markedsintroduktion

Den opgraderede Audi SQ7 forventes lanceret i første kvartal 2024. Detaljer om priser og yderligere udstyr på det danske marked er endnu ikke offentliggjort. Bemærk, at opgraderinger også gælder for Q7 i forskellige benzin- og dieselvarianter, men disse vil ikke være tilgængelige i Danmark.

/Baseret på en pressemeddelelse udsendt af Audi Danmark, d. 30. jan. 2024.

Mest læste:

ID7-Forside
ID. 7 er for dem, der har råd til ikke at købe Tesla
ID.7 udstikker retningen for Volkswagens nye generation af elbiler. Og hvis du var fan af VW, før Tesla...
DSC02835
Praktisk Porsche med lynnedslag er vidunderlig
Den er flot, praktisk og en halv million kroner billigere med ledning – Porsches Cayenne som plugin-Coupé...
2024-02-porsche-pm-taycan-facelift-2
Porsche opdaterer Taycan: Mere effekt og længere rækkevidde
Porsche har lanceret en opdateret version af sin fuldt elektriske Taycan-model, som nu byder på forbedringer...
Opel_524741
Frontera-navnet gør comeback: Helt ny fuld-elektrisk Opel SUV på vej
Frontera-navnet gør comeback i Opels modelprogram. I 2024 præsenterer den tyske bilproducent en helt...

Læs også:

Verdenspremiere på ny Skoda Octavia

Den opdaterede Škoda Octavia byder på et nyt design, opdaterede interiørtemaer, forbedret brugervenlighed, nye motorvarianter og øget sikkerhed, og ankommer til Danmark i juni. Denne