Ny Alfa Romeo skal hede “MILANO” – et historisk navn

I april 2024 lancerer Alfa Romeo sin første fuldt elektriske SUV nogensinde, kaldet Milano. Denne introduktion markerer en betydningsfuld begivenhed for mærket, der vender tilbage til Europas B-segment med en kompakt SUV, der er designet til at bevare Alfa Romeos tradition for smukke, charmerende køretøjer med fokus på køredynamik og sportslighed. Milano bliver også Alfa Romeos første 100% elbil, hvilket repræsenterer mærkets indtræden i den fuldt elektriske æra og samtidig hylde dets rige historie.

Alfa Romeo CEO Jean-Philippe Imparato siger:

Med introduktionen af Milano i 2024 har Alfa Romeo et model line-up, der imødekommer alle Alfa-entusiaster og mange flere. Milano er ment som en symbolsk ”velkommen tilbage” til alle vores Alfisti-fans. Giulietta- og Mito-ejere har ventet på en bil, der kunne løfte arven og føre deres kærlighed til Alfa Romeo videre. Milano er også et ”velkommen” til dem, der leder efter en bil i denne størrelse med unikke sportslige køreegenskaber og den karakteristiske skønhed ved italiensk design.

Milano er den første milepæl i mærkets transition mod at blive elektrisk og ligesom Tonale, spiller den fremadrettet en vigtig rolle i at styrke Alfa Romeos tilstedeværelse globalt ”.

Milano markerer en vigtig milepæl i Alfa Romeos overgang til elektrificering og spiller en nøglerolle i at styrke mærkets globale tilstedeværelse, parallelt med Tonale.

Bilproducentens logo har været et identitetssymbol siden 1910 og indeholder to ikoniske symboler fra Milano: korset, et historisk symbol for Lombardiets hovedstad, og Biscione-slangen, et symbol fra den adelige familie Visconti og en af Milanos mest genkendelige emblem. Navnet “MILANO,” som tidligere havde en plads i Alfa Romeos logo fra 1910 til 1975, får nu ny betydning og understreger mærkets tilknytning til sin hjemby.

I dag er Milano kendt internationalt for kultur, innovation og mode. Alfa Romeo har valgt Milano som startpunktet for et nyt kapitel i mærkets historie, der omdefinerer sportslighed i det 21. århundrede og eksporterer Alfa Romeos unikke værdier til hele verden.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.