Ny Alfa Romeo skal hede “MILANO” – et historisk navn

I april 2024 lancerer Alfa Romeo sin første fuldt elektriske SUV nogensinde, kaldet Milano. Denne introduktion markerer en betydningsfuld begivenhed for mærket, der vender tilbage til Europas B-segment med en kompakt SUV, der er designet til at bevare Alfa Romeos tradition for smukke, charmerende køretøjer med fokus på køredynamik og sportslighed. Milano bliver også Alfa Romeos første 100% elbil, hvilket repræsenterer mærkets indtræden i den fuldt elektriske æra og samtidig hylde dets rige historie.

Alfa Romeo CEO Jean-Philippe Imparato siger:

Med introduktionen af Milano i 2024 har Alfa Romeo et model line-up, der imødekommer alle Alfa-entusiaster og mange flere. Milano er ment som en symbolsk ”velkommen tilbage” til alle vores Alfisti-fans. Giulietta- og Mito-ejere har ventet på en bil, der kunne løfte arven og føre deres kærlighed til Alfa Romeo videre. Milano er også et ”velkommen” til dem, der leder efter en bil i denne størrelse med unikke sportslige køreegenskaber og den karakteristiske skønhed ved italiensk design.

Milano er den første milepæl i mærkets transition mod at blive elektrisk og ligesom Tonale, spiller den fremadrettet en vigtig rolle i at styrke Alfa Romeos tilstedeværelse globalt ”.

Milano markerer en vigtig milepæl i Alfa Romeos overgang til elektrificering og spiller en nøglerolle i at styrke mærkets globale tilstedeværelse, parallelt med Tonale.

Bilproducentens logo har været et identitetssymbol siden 1910 og indeholder to ikoniske symboler fra Milano: korset, et historisk symbol for Lombardiets hovedstad, og Biscione-slangen, et symbol fra den adelige familie Visconti og en af Milanos mest genkendelige emblem. Navnet “MILANO,” som tidligere havde en plads i Alfa Romeos logo fra 1910 til 1975, får nu ny betydning og understreger mærkets tilknytning til sin hjemby.

I dag er Milano kendt internationalt for kultur, innovation og mode. Alfa Romeo har valgt Milano som startpunktet for et nyt kapitel i mærkets historie, der omdefinerer sportslighed i det 21. århundrede og eksporterer Alfa Romeos unikke værdier til hele verden.

Mest læste:

ID7-Forside
ID. 7 er for dem, der har råd til ikke at købe Tesla
ID.7 udstikker retningen for Volkswagens nye generation af elbiler. Og hvis du var fan af VW, før Tesla...
DSC02835
Praktisk Porsche med lynnedslag er vidunderlig
Den er flot, praktisk og en halv million kroner billigere med ledning – Porsches Cayenne som plugin-Coupé...
2024-02-porsche-pm-taycan-facelift-2
Porsche opdaterer Taycan: Mere effekt og længere rækkevidde
Porsche har lanceret en opdateret version af sin fuldt elektriske Taycan-model, som nu byder på forbedringer...
Opel_524741
Frontera-navnet gør comeback: Helt ny fuld-elektrisk Opel SUV på vej
Frontera-navnet gør comeback i Opels modelprogram. I 2024 præsenterer den tyske bilproducent en helt...

Læs også:

Verdenspremiere på ny Skoda Octavia

Den opdaterede Škoda Octavia byder på et nyt design, opdaterede interiørtemaer, forbedret brugervenlighed, nye motorvarianter og øget sikkerhed, og ankommer til Danmark i juni. Denne