VOYAH fejrer ankomst til Danmark med 100 stk. VOYAH Free First Edition

VOYAH-mærket debuterede i Danmark ved eCarExpo i Bella Center i slutningen af oktober, præsenterende tre modeller: Free, Dream og Passion. Den første model, VOYAH Free, er nu tilgængelig hos danske forhandlere til prøvekørsler. For at markere ankomsten lancerer VOYAH Danmark en særlig First Edition af Free til en pris på 499.990 kroner.

VOYAH Free er en stor, luksuriøs SUV designet af Italdesign Giugiaro, med 489 hestekræfter, et 103 kWh batteri og en rækkevidde på 500 km. Den kan trække op til 2.000 kg og tilbydes i Danmark i Platinium-udstyrsniveau, der inkluderer luftundervogn, panoramaglastag, Dynaudio® lydanlæg og en kabine med vegansk læder, alt for 599.990 kroner.

For at fejre ankomsten af Free tilbyder VOYAH 100 First Edition modeller til en pris på 499.990 kroner og har med få undtagelser det samme udstyr som Platinum.

Alexander Bachmann, Head of Product hos VOYAH Danmark, understreger, at dette unikke tilbud skyldes fabrikkens fokus på det europæiske marked.

VOYAH importeres af K.W. Bruun, en af nordens største bilimportører, hvilket Bachmann ser som en fordel for kunderne. Han fremhæver Dongfengs erfaring som Kinas tredjestørste bilproducent og betoner vigtigheden af kundetillid ved køb af et kinesisk mærke i Danmark. Interesserede kan prøvekøre VOYAH Free hos nærmeste forhandler allerede nu.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.