BMW i5 er kåret til Årets Bil i Danmark 2024

Årets Bil i Danmark er netop blevet afsløret – og for første gang nogensinde er det BMW, der kører afsted med førstepladsen.

De indledende runder foregik på og omkring Jyllandsringen i oktober måned, hvor 21 jurymedlemmer testede 21 forskellige kandidatbiler. Syv biler kørte videre til finalen, og nu er den endelige vinder så fundet.

BMW i5 imponerede juryen med de sportslige køreegenskaber, det elegante design og de velfungerende assistentsystemer. De brede smil viste sig både på banen på Jyllandsringen og på de små og snoede vej i området omkring Silkeborg.

Den indbyggede køreglæde i BMW i5 blev yderligere understreget af, at den vandt årets Bilglædepris.

En succeshistorie
Adm. direktør hos BMW Danmark, Jan Askholm, kunne stolt modtage prisen: “BMW i5 er først lige lanceret i sidste måned og allerede nu har der været en overvældende interesse for den nye model. Vi har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra både journalister, forhandlere og kunder. At vinde titlen som Årets Bil samt prisen for køreglæde – endda for første gang for BMW – gør os naturligvis både stolte og meget glade. Vi er ydmyge over for anerkendelsen og glæder os over den positive modtagelse, BMW i5 har modtaget på det danske marked”.

Pointfordelingen for finalisterne ved årets kåring
BMW i5: 144
VW ID.7: 101
Xpeng G9: 95
BYD Dolphin: 74
Kia EV9: 65
Hyundai Kona: 61
Toyota Prius: 60

Også i finalen til titlen om Årets Bil i Europa 2024
Det er ligeledes netop afsløret, hvilke syv biler der går videre til den europæiske finale om at blive “Årets Bil i Europa”. Også her er BMW i5 blandt de syv finalister. Disse finalister er udvalgt fra et felt på 28 forskellige kandidatbiler af juryen, som tæller 59 medlemmer fra 22 forskellige lande.

Den endelige vinder annonceres mandag den 26. februar 2024 i forbindelse med Genève Motor Show. Læs mere om Car of the Year her.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.