Syv Biler Kæmper om Titlen som Årets Bil i Europa 2024

I et spændende kapløb om den eftertragtede titel som Årets Bil i Europa 2024 er syv bilmodeller nu valgt ud som finalister. Juryen, bestående af 59 motorjournalister fra 22 lande, har indsnævret feltet fra en imponerende liste på 28 bilnyheder. Dette markerer et vigtigt skridt i retning af at afgøre, hvilken bil der løber af med prisen ved den prestigefyldte European Car of the Year Award 2024. Vinderen vil blive afsløret under Geneva Motor Show d. 26. februar 2024.

Blandt de syv finalister er Volvo EX30, som allerede inden sin officielle lancering har opnået global anerkendelse og er blevet nomineret til flere priser, herunder “2024 North American Utility Vehicle of the Year Awards.”

Arek Nowinski, præsident for Volvo Cars EMEA, delte sin glæde over nomineringen: “EX30 repræsenterer en helt ny kategori for Volvo Cars, og det er en fantastisk anerkendelse at blive nomineret til European Car of the Year. Denne bil repræsenterer alt, hvad kunderne forventer af en Volvo, når det kommer til sikkerhed, design og komfort.”

De syv finalister, hver med deres unikke egenskaber og innovationer, repræsenterer mangfoldigheden inden for bilindustrien. Fra bæredygtige løsninger til avancerede teknologier vil vinderen af titlen som Årets Bil i Europa 2024 blive afgjort i februar måned.

Alle de deltagende bilproducenter er enige om betydningen af bæredygtighed, og mange af bilerne er designet med fokus på at reducere deres CO2-aftryk og fremme genanvendelighed. Dette markerer et kollektivt skridt mod en mere miljøvenlig fremtid inden for bilindustrien.

De nominerede er:

BMW 5-series

BYD Seal

Kia EV9

Peugeot E-3008/3008

Renault Scenic

Toyota C-HR

Volvo EX30

Mest læste:

ID7-Forside
ID. 7 er for dem, der har råd til ikke at købe Tesla
ID.7 udstikker retningen for Volkswagens nye generation af elbiler. Og hvis du var fan af VW, før Tesla...
DSC02835
Praktisk Porsche med lynnedslag er vidunderlig
Den er flot, praktisk og en halv million kroner billigere med ledning – Porsches Cayenne som plugin-Coupé...
2024-02-porsche-pm-taycan-facelift-2
Porsche opdaterer Taycan: Mere effekt og længere rækkevidde
Porsche har lanceret en opdateret version af sin fuldt elektriske Taycan-model, som nu byder på forbedringer...
Opel_524741
Frontera-navnet gør comeback: Helt ny fuld-elektrisk Opel SUV på vej
Frontera-navnet gør comeback i Opels modelprogram. I 2024 præsenterer den tyske bilproducent en helt...

Læs også:

Verdenspremiere på ny Skoda Octavia

Den opdaterede Škoda Octavia byder på et nyt design, opdaterede interiørtemaer, forbedret brugervenlighed, nye motorvarianter og øget sikkerhed, og ankommer til Danmark i juni. Denne