ID.7 er kåret til Årets Firmabil 2024

ID.7 er blevet kåret som Årets Firmabil 2024 af en jury bestående af professionelle firmabilister fra Business Danmark og motorjournalister fra Jyllands-Posten. Volkswagen præsenterer ID.7 som deres nye fuldelektriske topmodel, der imponerer med komfort, rummelighed og en rækkevidde på op til 618 km (WLTP) til en beskatningspris fra 439.994 kr.

Juryen, bestående af otte firmabilister, to motorjournalister og en fysioterapeut, testede en række elbiler over to dage og valgte ID.7 som Årets Firmabil 2024. Lars Bundgaard, formand for Trafikpolitisk Udvalg i Business Danmark, roser ID.7 for dets komfort, rummelighed og optimale førerplads. Han fremhæver også bilens anvendelighed som både firmabil og praktisk familiebil.

Jurymedlemmerne understreger ID.7’s plads, komfort og imponerende rækkevidde som afgørende faktorer for sejren. Bilredaktør Christian Schacht fra Jyllands-Posten nævner også bilens nøjsomhed med strøm og dens kommende version med ekstra stort batteri og 700 km rækkevidde som positive elementer.

Michael Ebeling, direktør for Volkswagen personbiler i Danmark, betoner betydningen af denne anerkendelse, især da ID.7 repræsenterer Volkswagens indtræden som et 100 % elektrisk alternativ i firmabilsklassen. Han ser titlen som en vigtig anbefaling både for flådekunder, firmabilsbrugere og private bilkøbere.

ID.7, der også er i finalen til Årets Bil i Danmark 2024, introduceres med et fem-dørs karrosseri i en Pro-version og udvides senere med en Pro S-version, en Tourer-stationcar og en firehjulstrukket GTX-variant. Danmarkspremieren for ID.7 finder sted den 3. december hos danske Volkswagen-forhandlere.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.