ID.7 er kåret til Årets Firmabil 2024

ID.7 er blevet kåret som Årets Firmabil 2024 af en jury bestående af professionelle firmabilister fra Business Danmark og motorjournalister fra Jyllands-Posten. Volkswagen præsenterer ID.7 som deres nye fuldelektriske topmodel, der imponerer med komfort, rummelighed og en rækkevidde på op til 618 km (WLTP) til en beskatningspris fra 439.994 kr.

Juryen, bestående af otte firmabilister, to motorjournalister og en fysioterapeut, testede en række elbiler over to dage og valgte ID.7 som Årets Firmabil 2024. Lars Bundgaard, formand for Trafikpolitisk Udvalg i Business Danmark, roser ID.7 for dets komfort, rummelighed og optimale førerplads. Han fremhæver også bilens anvendelighed som både firmabil og praktisk familiebil.

Jurymedlemmerne understreger ID.7’s plads, komfort og imponerende rækkevidde som afgørende faktorer for sejren. Bilredaktør Christian Schacht fra Jyllands-Posten nævner også bilens nøjsomhed med strøm og dens kommende version med ekstra stort batteri og 700 km rækkevidde som positive elementer.

Michael Ebeling, direktør for Volkswagen personbiler i Danmark, betoner betydningen af denne anerkendelse, især da ID.7 repræsenterer Volkswagens indtræden som et 100 % elektrisk alternativ i firmabilsklassen. Han ser titlen som en vigtig anbefaling både for flådekunder, firmabilsbrugere og private bilkøbere.

ID.7, der også er i finalen til Årets Bil i Danmark 2024, introduceres med et fem-dørs karrosseri i en Pro-version og udvides senere med en Pro S-version, en Tourer-stationcar og en firehjulstrukket GTX-variant. Danmarkspremieren for ID.7 finder sted den 3. december hos danske Volkswagen-forhandlere.

Mest læste:

Danmarkspremiere på ID.7

Danmarkspremieren på Volkswagen ID.7, den nye elektriske topmodel, finder sted den 3. december med priser fra 449.995 kr. Bilen byder på imponerende komfort, rummelighed og

Læs også:

Markant fremgang i bilsalg i november

Bilsalget gik i november frem med 25 procent i forhold til november måned i 2022, hvilket lægger an til en god slutspurt frem mod årsskiftet.