Verdenspremiere på ny Skoda Superb

Škodas fjerde generation af Superb har netop haft verdenspremiere. Denne flagskibsmodel er blevet opdateret med nyt design, forbedret plads, en luksuriøs kabine, innovative assistentsystemer og en plug-in-hybrid med imponerende rækkevidde og hurtigladningsmuligheder.

Historien bag Superb

Navnet siger alt. Da Škoda tilbage i 1930’erne skulle navngive sin store luksusbil, var Superb – fortræffelig – et oplagt valg. Og da Škoda i 2001 atter lancerede en topmodel, var Superb igen et velvalgt navn. Siden da er der blevet produceret mere end 1,6 mio. af Škodas flagskibsmodel, og nu har fjerde generation af nutidens Superb haft verdenspremiere. Den stiller med nyt design, innovativt interiør, opdateret drivlinje med eldrift, nye assistentsystemer og endnu mere rummelighed.

Eksteriør og Aerodynamik

Den nye Superb er vokset i størrelse sammenlignet med sin forgænger, hvilket har ført til mere bagagerumsplads og øget rummelighed i kabinen. Der er også fokus på aerodynamik, hvilket resulterer i en lavere luftmodstand og forbedret brændstofeffektivitet.

Interiør og Komfort

Indenfor kabinen kan fører og passagerer se frem til en luksuriøs oplevelse med mulighed for at vælge mellem forskellige interiørtemaer. Materialerne er omhyggeligt udvalgt, og der er endda brugt genbrugsmaterialer i nogle af tekstilerne. Brugeroplevelsen er blevet forbedret med “Smart Dials,” der giver mulighed for at styre forskellige funktioner på en intuitiv måde.

Drivlinjer og Miljøvenlighed

Superb tilbyder en plug-in-hybrid mulighed med en betydelig rækkevidde på op til 100 km og hurtigladningskapacitet. Dette gør det til et miljøvenligt valg. Der er også benzin- og dieselmotorer tilgængelige med forskellige effektniveauer for at imødekomme forskellige kørselsbehov.

Avancerede Assistentsystemer

Superb kommer med avancerede assistentsystemer, herunder Turn Assist, Exit Warning, Emergency Steering Assist og Crossroad Assist. Disse funktioner bidrager til at forbedre sikkerheden og komforten for føreren og passagererne.

Den nye Škoda Superb får danmarkspremiere sommeren 2024.

Mest læste:

Danmarkspremiere på ID.7

Danmarkspremieren på Volkswagen ID.7, den nye elektriske topmodel, finder sted den 3. december med priser fra 449.995 kr. Bilen byder på imponerende komfort, rummelighed og

Læs også:

Markant fremgang i bilsalg i november

Bilsalget gik i november frem med 25 procent i forhold til november måned i 2022, hvilket lægger an til en god slutspurt frem mod årsskiftet.