70 elbiler er klar til prøvekørsel på eCarExpo

På fredag åbner dørene til Europas største elbilmesse. Inde i Bella Center står 24 bilmærker klar med 75 eldrevne biler, og foran messecentret holder 70 biler fordelt på 38 modeller klar til publikums prøvekørsel.

En stor udstilling med elbiler og opladning, et spændende sceneprogram med nyttig viden og prøveture ad libitum til publikum. Det er det velkørende koncept for elbilmessen eCarExpo, som finder sted i Bella Center 27.-29. oktober.

I år er eCarExpo tilmed vokset til at være Europas største dedikerede messe for elbiler, og det kommer bl.a. til udtryk i rekordmange elbiler til prøvekørsel. Hele 70 eldrevne biler fordelt på 38 modeller vil holde på rad og række – opladet og klar til at blive prøvekørt af publikum – i det, som elbilmessen kalder eDriveExpo.

”Det smarte ved eDriveExpo er, at man på én og samme dag kan prøvekøre forskellige elbiler og danne sig et indtryk af, hvad man egentlig har behov for, ligesom man selvfølgelig kan sammenligne specifikke biler, man har i kikkerten. Alt sammen noget, der er langt mere tidskrævende, hvis man skal køre fra bilforhandler til bilforhandler for at gøre det,” siger Camilla Messer Thomsen, landechef for eCarExpo Danmark.

F.eks. kan man prøvekøre både den opgraderede Tesla Model 3 og den nye BYD Seal, hvor sidstnævnte endda har danmarkspremiere på eCarExpo. Det samme har elbilen 001, som det nye elbilmærke Zeekr tilbyder de besøgende at prøvekøre.

Blandt alle de spændende elbiler til prøvekørsel vil mange forventeligt være nysgerrige på at sætte sig bag rattet i Fisker Ocean eller den lynhurtige MG4 Xpower. Og vil man gå i de danske motorjournalister i bedene, er der også mulighed for det. Man kan nemlig også prøvekøre tre af de elbiler, som er i finalefeltet til at blive Årets Bil 2024. Det gælder XPENG G9, Hyundai Kona Electric og BYD Dolphin.


Her er alle de bilmodeller, du kan prøvekøre på eCarExpo i København den 27.-30. oktober:

 • Aiways U5
 • Aiways U6
 • Audi Q4 e-tron
 • Audi Q4 e-tron Sportback
 • Audi Q8 e-tron
 • BYD Atto 3
 • BYD Dolphin
 • BYD Seal
 • Cupra Born
 • Fisker Ocean
 • Ford Mustang Mach-E
 • Ford Kuga
 • Hyundai Ioniq 5
 • Hyundai Ioniq 6
 • Hyundai Kona Electric
 • Kia Niro EV
 • Kia EV6 GT-line
 • Mazda MX-30
 • Mercedes EQA
 • Mercedes EQB
 • Mercedes EQE SUV
 • MG Marvel R
 • MG4
 • Nissan Ariya
 • Polestar 2
 • Renault Megane E-Tech
 • Skoda Enyaq Coupé
 • Skoda Enyaq
 • Tesla Model 3
 • Tesla Model Y
 • Toyota bZ4X
 • Volkswagen ID.3
 • Volkswagen ID.4
 • Volkswagen ID.5
 • Volkswagen ID.Buzz
 • Xpeng P7
 • Xpeng G9
 • Zeekr 001

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.