Fords vilde Ranger bliver strømførende

Ford Ranger får sat strøm til, når den lanceres i en plug-in hybrid variant i begyndelsen af 2025. Her kan Fords kunder se frem til den velkendte hårdføre pickup i en ny variant, der ikke bare tilbyder elektrisk kørsel, men som også kan oplade alt fra kundernes værktøj og telefoner og strømforsyne for eksempel arbejdslamper.

Fords populære pickup, Ford Ranger, bliver opladelig som plug-in hybrid i begyndelsen af 2025, når den 2,3 liters EcoBoost benzinmotor får tilføjet batteri og elektrisk motor. Den officielle elektriske rækkevidde vil blive offentliggjort tættere på lancering, men Ford forventer, at rækkevidden bliver over 40 km1.

Muligheden for elektrisk kørsel giver helt nye muligheder for Fords Ranger-kunder, der med fordel kan nyde godt af den elektriske kørsel – for eksempel ved bykørsel.

I samme forbindelse får Fords Ranger-kunder også glæde af fordelene ved Fords digitale økosystem, Ford Pro, der hjælper kunderne i overgangen fra konventionelle biler til elektriske biler ved at samle alle services i én samlet platform. Her kan kunderne få hjælp til alt fra finansiering, software, opladning og service samlet samme sted, og de skal derved ikke bruge dyrebar tid og kræfter på at forholde sig til flere udbydere.

– Ford Ranger Plug-In Hybrid vil hjælpe kunderne trygt ind i den elektrificerede fremtid med en innovativ Ranger, der leder segmentet for mellemstore pickups, siger Hans Schep, General Manager, Ford Pro.

Ford Ranger Plug-In Hybrid forventer at have en trækkapacitet på 3.500 kg 2 – samme trækkapacitet som de nuværende Ranger-varianter.

Features til arbejde og eventyr
Med Pro Power Onboard-funktionen i Ford Ranger Plug-In Hybrid kan kunderne slippe for at skulle medbringe den tunge generator og i stedet for udnytte pladsen på ladet til andre ting. Pro Power Onboard giver kunderne mulighed for at oplade værktøj og telefoner, mens de kan arbejde på byggepladsen i ordentligt lys, når arbejdslamperne får strøm fra bilen.

Det er op til kunderne selv, hvornår de ønsker at anvende bilens elektriske rækkevidde. Bilens køreindstillinger giver kunderne større fleksibilitet og i den forbindelse også mulighed for at gemme strømmen på batteriet til bykørsel. Ford Rangers velkendte køreegenskaber med firhjulstræk forventes også at blive videreført til denne variant sammen med muligheden for fem køretilstande og avancerede førerassistencesystemer3.

…………………………….

Officielt homologeret rækkevidde (WLTP) vil blive offentliggjort tættere på lancering. Den officielle rækkevidde (tilsigtet målværdi ifølge WLTP) kan opnås med et fuldt opladet batteri – afhængig af den eksisterende serie- og batterikonfiguration. Den faktiske rækkevidde kan variere på grund af forskellige faktorer (f.eks. vejrforhold, kørestil, ruteprofil, bilens tilstand, alder og lithium-ion-batteriets tilstand).

Det deklarerede WLTP-brændstof-/energiforbrug, CO -emissioner og elektrisk rækkevidde er bestemt i henhold til de tekniske krav og specifikationer i de europæiske forordninger (EF) 715/2007 og (EU) 2017/1151 som senest ændret. De anvendte standardtestprocedurer muliggør sammenligning mellem forskellige køretøjstyper og forskellige producenter. CO -emissioner og brændstofeffektivitetsintervaller kan variere afhængigt af køretøjsvarianter, der tilbydes på de enkelte markeder.

Max bugsering varierer baseret på last, køretøjskonfiguration, tilbehør og antal passagerer.

3 Førerassistencesystemer er supplerende og erstatter ikke førerens opmærksomhed, dømmekraft og behov for at kontrollere køretøjet. Det erstatter ikke sikker kørsel. Se brugervejledningen for detaljer og begrænsninger.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
HondaeNY1-02083
e:NY1 er den hemmelige Honda
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.