Fords første elektriske rallybil: Mustang Mach-E Rally

Ford Mustang Mach-E Rally kunne for første gang opleves på dette års Goodwood Festival, hvor den nye rallybil for alvor viste, hvor vildt det er, når der bliver sat strøm til en rallybil.

– Det er blot et år siden, at vi fik idéen om en Mustang Mach-E Rally. Den færdige rallybil, som vi ser i dag, er resultatet af passionen og kreativitet i Ford Model e, hvilket er navnet på Fords elektriske division. Vi udforsker altid grænserne indenfor vores bilers ydeevne. Kombinationen af en elektrisk drivlinje, rally-affjedring og et cool design, gør Mustang Mach-E Rally til en anderledes performance-bil, som vil begejstre de kunder, der jagter deres næste eventyr, siger Donna Dickson, chief engineer, Mustang Mach-E.

Med den nye Mustang Mach-E Rally får Mustang-familien endnu et medlem, men denne variant skiller sig alligevel ud fra resten af familien. Bilen kan prale af at være en tunet version af den kendte Mustang Mach-E GT, og den har to elmotorer, 487 hk og et drejningsmoment på mere end 880 Nm. Bilen kommer med et lithium-ion batteri med netto kapacitet på 91 kWh1.

Mustang Mach-E Rally kan bestilles i begyndelsen af næste år og forventes at blive leveret i første halvår af 2024. Bilen lanceres på udvalgte markeder og forventes også at blive lanceret i Danmark. Priserne vil blive offentliggjort tættere på lanceringen.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.