MG bekræfter premiere til Cyberster på IAA i München

Den bemærkelsesværdige Cyberster bliver hero-car på MGs stand i hal B2 på stand E23. Den får selskab af den helt nye MG4 Electric XPOWER, som er den seneste tilføjelse til den multi-prisvindende MG4 Electric-serie

Jan Oehmicke, Vice President DACH for MG Motor Europe, udtaler: “Vi ser frem til at byde alle velkommen til MG-standen, hvor de får muligheden for at se tre af vores mest præstationsfokuserede og spændende fuldt elektriske modeller. IAA Mobility 2023 er en ideel platform for os til at præsentere det relancerede MG mærke samt give et indblik i MGs spændende fremtid, som byder på biler som Cyberster, der lanceres i Europa i sommeren 2024.”

EU-debut for MG Cyberster

Den største nyhed fra MG ved et af verdens mest prestigefyldte mobilitetsbegivenheder, IAA er Cyberster. Den nye roadster markerer en længe ventet tilbagevenden til sportsvognsproduktion fra MG, bedst som mærket påbegynder fejringen af et helt århundrede, og markerer virksomhedens 100-års jubilæum.

Det andet trækplaster, MG4 Electric XPOWER, er lige på trapperne, og forventes lanceret i Europa hen over den næste månedstid. Der er tale om tilføjelsen af en rendyrket model til MG4 Electric-serien. Den genererer 320 kW (435 hk) og har med en dobbeltmotorisk drivlinje og firehjulstræk

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
HondaeNY1-02083
e:NY1 er den hemmelige Honda
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.