Ford kåret som det mest innovative brand i bilbranchen

Det er det uafhængige tyske institut, Centre of Automotive Management, og den tyske konsulentvirksomhed, PricewaterhouseCoopers GmbH, der star bag prisuddelingen, som altså har udpeget Ford som vinder af ’Most Innovative Volume Brand 2023’.

Hele 1.088 forskellige innovationer dystede til dette års prisuddeling, hvor Ford endte på en flot førsteplads med en samlet score på 91,2, mens Volkswagen fulgte efter på en andenplads med 82,0 point, og Toyota på en tredjeplads med 64,6 point.

– Vi har gennem vores 120 år lange historie løbende lanceret innovationer, produceret biler og udviklet teknologier, der sætter kundernes behov i fokus. I dag udvikler bilindustrien sig hurtigere end nogensinde før og at blive anerkende for vores innovation netop nu, er derfor særlig fantastisk. Det er samtidig et bevis på vores omstillingsparathed, udvikling og ambitioner for virksomheden, siger Silke Seitz, Director, Digital Products Europe, Ford Motor Company.

Udover den flotte hovedpris som ’Most Innovative Volume Brand 2023’, vandt Ford også kategorien ’Autonomous Driving & ADAS’ for det håndfri førerassistancesystem, BlueCruise (niveau to).Systemet er tilgængeligt på udvalgte markeder og er blandt andet blevet godkendt til motorvejskørslen på udvalgte strækninger i Storbritannien.

Ford vandt desuden også førstepladsen i kategorien ’Connected Car Services’ for SYNC4 i Ford Focus, mens Ford fik to flotte andenpladser i kategorierne ’Electric Drive’ og ’Interface and Connectivity’.

Dette års AutomotiveINNOVATIONS Awards var den 11. gang, at den uafhængige jury kårede vindere i diverse kategorier indenfor bilbranchen.

Mest læste:

ID7-Forside
ID. 7 er for dem, der har råd til ikke at købe Tesla
ID.7 udstikker retningen for Volkswagens nye generation af elbiler. Og hvis du var fan af VW, før Tesla...
DSC02835
Praktisk Porsche med lynnedslag er vidunderlig
Den er flot, praktisk og en halv million kroner billigere med ledning – Porsches Cayenne som plugin-Coupé...
2024-02-porsche-pm-taycan-facelift-2
Porsche opdaterer Taycan: Mere effekt og længere rækkevidde
Porsche har lanceret en opdateret version af sin fuldt elektriske Taycan-model, som nu byder på forbedringer...
Opel_524741
Frontera-navnet gør comeback: Helt ny fuld-elektrisk Opel SUV på vej
Frontera-navnet gør comeback i Opels modelprogram. I 2024 præsenterer den tyske bilproducent en helt...

Læs også:

Verdenspremiere på ny Skoda Octavia

Den opdaterede Škoda Octavia byder på et nyt design, opdaterede interiørtemaer, forbedret brugervenlighed, nye motorvarianter og øget sikkerhed, og ankommer til Danmark i juni. Denne