Årets Brugtbil: BMW i3 for tredje gang i finalen

Resultatet af kåringen er netop offentliggjort, og den prestigefyldte titel gik til Hyundai Kona med BMW i3 på andenpladsen. Det er anden gang, at andenpladsen går til BMW i3 – senest i 2021.

Kommunikationschef hos Bilbasen, Jan Lang: “BMW i3 har med tre finalepladser i Årets Brugtbil manifesteret sig som en af foregangsmodellerne på brugtmarkedet for elbiler. Det var i3 jo faktisk også på nybilmarkedet, da den blev lanceret i 2013. Den får et skudsmål fra juryen som en yderst solid konstruktion kombineret med attraktive priser, og det er brugerne på Bilbasen enige i. I brugerratingen “Tidligere ejere siger…” får bilen karakteren 4,7 ud af 5, og dermed er den blandt de biler, der får den højeste rating i det hele taget på brugtbilmarkedet.”

Årets resultat
Hyundai Kona: 160 point
BMW i3: 120 point*
Volvo V60: 120 point
VW T-ROC: 65 point
Peugeot 208: 15 point
*BMW i3 har flere førstepladser end Volvo V60 og jævnfør reglementet, placeres BMW i3 derfor foran Volvo V60.

Fakta om Årets Brugtbil 2023
Det er 18. gang, at Årets Brugtbil kåres. Bag kåringen står en jury sammensat af biljournalister og brugtbileksperter fra FDM, forhandlerorganisationen DBFU og Applus Bilsyn. Formålet med Årets Brugtbil er at sætte fokus på de vigtige elementer i et godt brugtbilkøb, og derfor kigger juryen på totaløkonomi, soliditet og værdi for pengene i de enkelte biler. Kåringen har to runder. En indledende runde, hvor juryen nominerer fem biler ud fra de 125 mest solgte biler det foregående år. De fem biler, som får flest nomineringer, går videre til finalerunden. Via en hemmelig afstemning afgiver jurymedlemmerne 15 point til deres førstevalg, 10 point til nummer to og 5 point til tredjepladsen. Den bilmodel, som får flest point, vinder titlen som Årets Brugtbil.

 

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
HondaeNY1-02083
e:NY1 er den hemmelige Honda
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.