Mitsubishi Motors præsenterer den helt nye COLT

“Efter lanceringen af den nye ASX tilbage i marts måned kommer nu den helt nye COLT, som skal positionere Mitsubishi Motors i hjertet af det europæiske segment for kompakte biler og samtidig reintroducere det ikoniske modelnavn”, sagde Frank Kroll, præsident og CEO for Mitsubishi Motors Europe. ”Med et modelprogram med avanceret teknologi og drivlinjer, inklusiv en hybrid drivlinje, vil den nye COLT styrke vores produktportefølje betragteligt”.

Drivlinjer

Den nye COLT kommer i tre motorvarianter – to benzinmotorer og en hybrid (HEV). Begge benzinmotorer er på 1,0 liter og har tre cylindre, men hvor den ene har 65 hestekræfter og en 5-trins manuel gearkasse (CO2: 119-122g/km), er den anden udstyret med en turbo, 90 hestekræfter og en 6-trins manuel gearkasse (CO2: 118-121g/km).

Hybriden (HEV) er en firecylindret 1,6 liters benzinmotor med 145 hestekræfter og automatgear (CO2: 93-101g/km). Hybrid systemet kombinerer en 36kW elektrisk motor, en højspændingsgenerator og et 1,2kWh batteri til at hjælpe forbrændingsmotoren og regenerere bremseenergi.

Den nye Mitsubishi kommer i fire udstyrsniveauer: INFORM, INVITE, INTENSE og INSTYLE. Alt efter udstyrsniveau fås COLT med forskellige varianter af kromdetaljer, 15” – 17” fælge og i kabinen er multi-touch infotainmentskærmen på enten 7” eller 9,3”, mens den digitale instrumentskærm fås i enten 7” eller 10”. Fra skærmene kan man personificere instrumentskærmen og indstille ambient belysningen. COLT er standard udstyret med Apple CarPlay® og Android Auto™, trådløs opladning, to USB porte og man kan sågar tilkøbe et BOSE® Premium lyd system med subwoofer og ni integrerede højttalere.

Sikkerhed og komfort

Den nye COLT kommer med et utal af aktive og passive sikkerhedssystemer. Den har kamera- og radarsensorer placeret hele vejen rundt på bilen og giver de mange avancerede køreassistentsystemer (ADAS) fuldt overblik i trafikken til gavn for både passagerer og medtrafikanter. Af køreassistentsystemer kan bl.a. nævnes: adaptiv fartpilot med stop & go, 3600 kamera, automatisk fjernlys, blindvinkelalarm, frontkollisionsalarm, vognbaneassistent, parkeringsassistent, rear cross traffic alert og skiltegenkendelse. Den lille Mitsubishi har også Multi-Sense køreprogram, der giver mulighed for at justere styretøj og undervogn til førerens ønsker og behov.

Mitsubishi garanti

Ligesom alle andre Mitsubishi-modeller solgt i Europa kommer den helt nye COLT med Mitsubishi Motors omfattende garantiprogram:

  • 5 års/100 000 km fabriksgaranti, mekanisk og på lak.
  • 12 års garanti mod indefrakommende gennemtæring.
  • 8 års/160 000 km mekanisk garanti og kapacitetsgaranti på drivbatteri.
  • 3 års vejhjælp.

Produktionen af den nye COLT starter til september på Renaults Bursa fabrik i Tyrkiet. Det vides endnu ikke, hvornår COLT kommer til Danmark.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.