Den helt nye BMW i5: Dynamisk, digital og fuldelektrisk

Igennem 51 år og syv modelgenerationer har BMW 5-serien været en nøglemodel hos BMW. Den er solgt i mere end 10 millioner eksemplarer verden over – og til oktober er den ottende generation klar til at konsolidere sin position i premium-segmentet.

Sportslig køredynamik og langturskomfort
Den nye BMW 5-serie Sedan er kendetegnet ved en perfekt balance mellem sportslige og komfortorienterede egenskaber. Kombineret med generøs plads, moderne funktionalitet, høj akustisk komfort, materialer af høj kvalitet og avancerede digitale tjenester melder den nye BMW 5-serie Sedan sig nu klar til at indtage det danske marked.

Sammenlignet med forgængeren er den nye generation vokset i længden med 97 mm til 5.060 mm, i bredden med 32 mm til 1.900 mm og i højden med 36 mm til 1.515 mm. Akselafstanden er ligeledes øget med 20 mm til 2.995 mm. Bagagerummets kapacitet er på 490 liter.

Nyt designsprog
Forfra er den nye BMW 5-serie Sedan kendetegnet ved en moderne fortolkning af de dobbelte forlygter med nærmest lodret placerede LED-elementer, der fungerer som blinklys og kørelys i dagtimerne. BMW nyregrillen kan leveres med BMW Iconic Glow konturbelysning.

Set fra siden formes designet af de markante linjer, sorte sidepaneler og forsænkede døråbninger. Det klassiske Hofmeister-knæk ved C-stolpen præges af et 5-tal for yderligere blikfang.

De dynamiske proportioner fortsætter til den markante bagende, hvor flade, skulpturelle baglygter er en ny fortolkning af det velkendte L-design.

Den dynamiske karakter kan understreges yderligere ved valg af M Sportspakken og M Sportspakke Pro.

Premiere for vegansk interiør og ”In-car gaming”
Kabinen i den nye BMW 5-serie Sedan har et markant reduceret antal knapper sammenlignet med forgængeren. BMW Curved Display og det nye infotainmentsystem – BMW Operating System 8,5 – tilbyder en række digitale funktioner i en ny menustruktur.

Rattet er redesignet med en flad nederste del. BMW Interaction Bar med baggrundsbelysning og krystalstruktur – også kendt fra BMW i7 – strækker sig over hele instrumentpanelet og inkluderer berøringsfølsomme kontrolpaneler.

Nydesignede sportssæder er standard. De valgfrie komfortsæder tilbyder en bred vifte af elektriske justeringsmuligheder. Den nye BMW 5-serie Sedan er første model, som har et fuldt vegansk interiør som standard. Dette omfatter overfladerne på sæderne, instrumentbrættet og dørpanelerne samt rattet. Den valgfrie udstyrsmenu inkluderer også BMW Individual Merino læderbetræk i flere tofarvede udgaver.

Modellen er som standard udstyret med parkeringsassistent, inklusive bakkamera og bakkeassistent. Med den valgfrie Parking Assistant Professional kan automatisk parkering og manøvrering op til 200 meter styres i bilen eller via smartphone uden for bilen.

Standardudstyret inkluderer også optimeret smartphone-integration via Apple CarPlay® og Android Auto™. Med funktionen Remote Software Upgrade holder bilen sig altid opdateret med den nyeste software. Med BMW ConnectedDrive Upgrades kan kunden også teste udvalgte funktioner gratis i en periode og derefter bestille dem for en bestemt periode, hvis dette ønskes.

Andre digitale nyheder er mulig videostreaming på kontrolskærmen og ”In-car gaming”, hvor fører og passagerer kan spille sammen – fx mens de venter på, at bilen bliver opladet (kun muligt, når bilen holder stille).

To elektriske varianter fra start
Den helt nye BMW i5 lanceres i første omgang i to varianter, som begge er udstyret med femtegenerations BMW eDrive-teknologi samt et højspændingsbatteri på 81,2 kWh nettokapacitet. De to varianter kommer som standard med 19” letmetalfælge.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
HondaeNY1-02083
e:NY1 er den hemmelige Honda
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.