Nu kan den nye IONIQ 6 fra Hyundai forudbestilles

Med sit aerodynamiske design og store rækkevidde har IONIQ 6 modtaget stor opmærksomhed, selvom elbilen endnu ikke er lanceret herhjemme.

Men nu er ventetiden forbi, for allerede nu kan de første danskere forhåndsreservere bilen, der ligesom sin forgænger – den prisvindende og populære IONIQ 5 – er bygget på platformen E-GMP, hvilket gør den lynhurtige opladning mulig – helt op til 351 kilometer på bare 15 minutter. Og i den sidste weekend i april kan man se og røre IONIQ 6 hos landets Hyundai-forhandlere, der netop er kåret til ’Car of the Year’ – ’Årets Bil i Verden 2023’.

“Vi glæder os til at kunne vise danskerne den tredobbelte prisvinder IONIQ 6, som vi er meget stolte af, og som folk allerede har udvist en enorm interesse for. Det viser med al tydelighed, at når danskerne skal vælge elbil, så går de efter hurtig opladning, stor rækkevidde og smukt design,” siger Annegrethe Skovby, pressechef for Hyundai Danmark.

Udover en hurtig opladning kommer IONIQ 6 også med en imponerende rækkevidde. Rækkevidden på op til hele 614 km skyldes blandt andet bilens særlige design med en vindmodstandskoefficient på kun 0,21, hvilket er blandt de laveste på markedet.

Priser starter fra 374.995 kr.
IONIQ 6 fås i batteristørrelserne 53 kWh og 77,4 kWh. Batteripakken med 53 kWh tilbydes i to udstyrsvarianter Essential og Advanced. For udstyrsvarianten Essential med baghjulstræk begynder prisen på 374.995 kr. Her er rækkevidden på op til 429 km, og inkluderet i prisen er også en lang liste med udstyr som for eksempel 12.3” touchskærm med dansk navigation og Bluelink. Med Bluelink kan man bl.a. varme bilen op på forhånd eller køle den ned, se opladningsstatus under opladning, starte og stoppe opladningen samt låse bilen på afstand.

Med samme batteripakke fås udstyrsvarianten Advanced for 30.000 kr. mere. Her får man yderligere udstyr i form af bl.a. head-up display, el-betjente forsæder, elektrisk lændestøtte til passager, varme i bagsæder, LED matrix forlygter for nær- og fjernlys, varmedæmpende forrude samt Highway Driving Assist niveau 2 – også kaldet motorvejsassistent samt automatisk nødbremse med krydsfunktion.

Mest læste:

ID7-Forside
ID. 7 er for dem, der har råd til ikke at købe Tesla
ID.7 udstikker retningen for Volkswagens nye generation af elbiler. Og hvis du var fan af VW, før Tesla...
DSC02835
Praktisk Porsche med lynnedslag er vidunderlig
Den er flot, praktisk og en halv million kroner billigere med ledning – Porsches Cayenne som plugin-Coupé...
2024-02-porsche-pm-taycan-facelift-2
Porsche opdaterer Taycan: Mere effekt og længere rækkevidde
Porsche har lanceret en opdateret version af sin fuldt elektriske Taycan-model, som nu byder på forbedringer...
Opel_524741
Frontera-navnet gør comeback: Helt ny fuld-elektrisk Opel SUV på vej
Frontera-navnet gør comeback i Opels modelprogram. I 2024 præsenterer den tyske bilproducent en helt...

Læs også:

Verdenspremiere på ny Skoda Octavia

Den opdaterede Škoda Octavia byder på et nyt design, opdaterede interiørtemaer, forbedret brugervenlighed, nye motorvarianter og øget sikkerhed, og ankommer til Danmark i juni. Denne