Polestar 4 får premiere til Shanghai auto show

Med deres seneste tilføjelse til portfolioen af biler har Polestar taget SUV-coupéen og transformeret den, så den er tilpasset den elektriske tidsalder. Polestar 4 forener aerodynamikken fra en coupé med pladsen i en SUV, samlet i en pakke, forstærket af moderne teknologi.

De design- og bæredygtighedsforbedringer, der oprindeligt blev fremvist i Polestars konceptbiler, vil få deres produktionsdebut i Polestar 4. Den elektriske SUV-coupé vil også være den hurtigste Polestar-bil til dato.

“Polestar 4 er ikke bare en forsimplet udgave af vores første SUV. Derimod har vi gentænkt hele designet for at skabe en ny type SUV-coupé,” siger Thomas Ingenlath, CEO for Polestar.

Besøgende til Shanghai auto show kan finde Polestar ved stand 6B07 i hal 6.2. Polestar 4 får selskab af Polestar 3 og den for nyligt opdaterede Polestar 2, der ser dagens offentlige lys for første gang i Kina.

Mest læste:

Læs også: