Danske priser på ny Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybid 280 Q4

Med en samlet systemydelse på 280 hestekræfter, 180 benzin-heste på forakslen og 122 elektriske hestekræfter på bagakslen, et avanceret Q4 firhjulstræk samt en fuldelektrisk rækkevidde på op til 69 kilometer (WLTP kombineret), lægger den nye Tonale plug-in hybrid op til elektrificeret køreglæde for de danske bilentusiaster. Tonale plug-in hybid 280 Q4 kommer i to veludstyrede varianter, Ti og Veloce, og starter ved 525.000 kroner.

SPECIFIKATIONER OG KØREDYNAMIK

Tonale plug-in hybid 280 Q4 har, som navnet antyder, en samlet systemydelse på 280 hk fordelt på en 4-cylindret 1,3l Multiair turbo benzinmotor med 180 hk på forakslen, der er forbundet til en 6-trins automatgearkasse og en 122 hk elmotor med 250 Nm drejningsmoment på bagakslen. 306-volts lithium-ion batteriet er på 15,5 kWh, og bilen har en fuld-elektrisk rækkevidde på op til 69 km (WLTP kombineret) og en samlet rækkevidde på el og benzin på 600 kilometer. Den indbyggede lader kan lade med op til 7,4 kW og i de danske hjem, vil bilen lade med 3,7 kW og være fuldt opladt på under 5 timer.

Tonale Plug-in Hybid 280 Q4 har firehjulstræk via forbrændingsmotoren på forakslen og elmotoren på bagakslen. Det sikrer optimalt vejgreb, og at elmotoren qua sit konstante 100% drejningsmoment reagerer øjeblikkeligt på baghjulene, så snart der trædes på speederen. 0-100 km/t klares på 6,2 sekunder og tophastigheden i plug-in hybrid-versionen er 206 km/t og 135 km/t på ren el.

D.N.A. (Dynamic, Natural, Advance Efficiency) køreprogramvælgeren er et velkendt Alfa-værktøj til at stramme køreoplevelsen og de sportslige egenskaber op. I Tonale Plug-in Hybid 280 Q4 er denne funktion blevet re-designet til plug-in drivlinjen, så den, alene ved hjælp af D.N.A vælgeren, både kan fintune bilens dynamiske egenskaber og drivlinjens effektivitet.

Tonale plug-in hybid 280 Q4 er topmodellen og kommer derfor kun i to varianter med et omfattende udstyrsarsenal. Ti er den elegante og stilede version og Veloce den optimerede og sportslige udgave. Tonale har fået fem stjerner i sikkerhed ved Euro NCAP og introducerer en, for bilindustrien, ny teknologi i form af den innovative digitale servicebog udviklet på blockchain teknologi.

Ti – 525.000 kroner:

eAWD firehjulstræk, Alfa Dynamic Suspension (FSD), nøglefri adgang og start med startknap på rattet, Matrix LED-forlygter, LED-lygter bag, automatisk fjernlys, el-betjente ruder for og bag med automatik og antiklem, el-betjente og foldbare spejle med varme, el-bagklap, 18” diamond cut alufælge 235/50R18, mørktonede bagruder, alu-scudetto (grill), ambient belysning, stof/ kunstlæderindtræk med beige syninger, sort taghimmel og dørstolper, manuelt 6-vejs justerbare og opvarmede forsæder med el-lændestøtte i førerside, opvarmet sportslæderrat, 60/40 splitbagsæde med midterarmlæn og skilem, Alfa D.N.A. køreprogram og vælger, NFT (Non-Fungible-Token) digital servicebog og certifikat, PTC varmer, automatisk nedblænding af bakspejl, klimaanlæg 2-zone med luftdyser bag, opvarmelige sprinklerdysser, 10,25” infotainment touch screen med DAB og trådløst Apple CarPlay / Android Auto, 12,3” instrument cluster (TFT-skærm), TomTom 3D navigation (OTA), stemmestyring og forberedt til Amazon Alexa, trådløs mobilopladning, HiFi audiosystem med 6 højttalere, Alfa Connect Box & E-Call, USB A+C for og bag, ambient belysning, AEB (Autonomous Emergency Break), Lane Support System, Front Kollision Advarselssystem, Intelligent Speed Assist (ISA), Skiltegenkendelse, Elektrisk parkeringsbremse m. auto-hold, dynamisk bakkamera med p-sensorer for og bag.

Veloce (ud over Ti udstyr) – 560.000 kroner:

Alfa Active Suspension (DSV – elektronisk styret undervogn), røde Brembo sports bremsekalibre med AR logo, skifte padler i aluminium (ratstamme monteret), 19” Veloce alufælge 235/45R19 99V, dobbelt udstødning, scudetto i mørk antracit (grill), sportspedaler i aluminium, Alcantara/kunstlæder indtræk med røde syninger,

Tonale er første skridt i Alfa Romeos lynhurtige elektrificeringsstrategi, der allerede i 2027 skal sikre, at det legendariske bilmærke er 100% elektrisk – og planen er klar: Med udgangspunkt i Alfas 112 årige italienske historie og DNA, vil man udvikle og producere elektrificerede, sportslige, effektive og smukke biler i høj kvalitet.

Tonale plug-in hybid 280 Q4 har dansk lancering i slutningen af april måned, men kan allerede nu forudbestilles. Tonale fås også som diesel og hybrid til en startpris på 475.000 kroner.

Pressemeddelelse udsendt af KWBruun.dk den 14. februar 2023

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.