Jeep Avenger vandt Car Of The Year 2023 – nu er de danske priser klar

Med sine 4,08 meter i længden er Avenger en kompakt bil med små udhæng for og bag, høj frihøjde (200 mm), store skærme og store hjul, hvilket fremhæver designet, og får den til at skille sig ud i segmentet. Jeep Avenger er udviklet og designet i Europa til det europæiske marked og vil også blive produceret i Europa. Avenger tager udgangspunkt i den æstetik og hårdførhed, der kendetegner Jeep, kogt ned i en kompakt charmerende fuld-elektrisk B-SUV – det har aldrig været sjovere at køre mini-SUV.

I Danmark kommer Jeep Avenger kun som elbil. Den har 156 hestekræfter, et batteri på 54 kWt og en rækkevidde på cirka 400 kilometer. Den kan hurtiglade med op til 100 kW, og det tager 24 minutter at oplade fra 20 til 80%. På en 11 kW hjemmelader tager det cirka 5,5 timer at lade bilen op.

Explore 279.990 kroner

Indstigningsmodellen Explore er vel-udstyret til en pris på 279.990 kroner og er en god mulighed for at køre Jeep til en fornuftig pris. Explore udstyret er standard på alle niveauer og består af følgende udstyr: Trådløs Apple CarPlay/Android Auto, Nøglefri start, fartpilot, Selec-Terrain køreprogram (Normal, Eco, Sport; Mud, Sand, Snow) , el-justerbare sidespejle, 7” digital instrumentering, 10” infotainment, automatisk klimaanlæg, regnsensor, elektrisk parkeringsbremse, Hill descent control, 3-faset onboard charger, mode 3 ladekabel, varmepumpe og USB-A og C indgang foran, p-sensor bag, 6 højttalere, indfarvede dørhåndtag, LED forlygter og 16” alufælge.

Adventure 309.990 kroner

Det mellemste udstyrsniveau hedder Adventure og har et prisskilt på 309.990. Her får man oven i Explore udstyret bl.a. 17” alufælge, læderrat, adaptiv fartpilot, High-gloss sidespejle, 10,25” konfigurerbar digital instrumentering, nøglefri adgang og start, el-bagklap, bakkamera, trådløs opladning, navigation, USB-C ved bagsæder, opvarmet forrude, sædevarme og el-justerbare sidespejle med varme.

Summit 339.990 kroner

Topmodellen Summit koster 339.990 kroner og er spækket med udstyr. Ud over udstyret fra de andre udstyrsniveauer, har Summit blandt andet 18” alufælge, velkomstlys, rammeløst auto-dimming bakspejl, lædersæder, automatisk fjernlys, vognbane- og køassistent, tonede ruder, blindvinkel assistent, el-justerbare og foldbare sidespejle med varme. LED baglygter, LED projector forlygter og tågelys, og ambient interiør belysning.

Jeep Avenger kommer til foråret, men kan bestilles allerede nu hos den lokale Jeep forhandler.

 

Pressemeddelelse udsendt af Jeep Danmark (K.W. Bruun) den 2. februar 2023

Mest læste:

Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
Med 329 point har Renault Scenic E-Tech electric netop vundet titlen The Car of the Year 2024. Resultatet...
Hyundai-ioniq-5-n-exterior-01_jpg
Hyundai er nu klar med priser på IONIQ 5 N med 650 hk og en topfart på 260 km/t
Hyundai har annonceret priserne for den nye IONIQ 5 N, en elektrisk bil med op til 650 hk og en topfart...
IM L7_1
MG præsenterer nyt selvstændigt brand ved Geneve Motor Show 2024
Udover præsentationen af den højt profilerede MG Cyberster og verdenspremieren på den helt nye MG3 Hybrid,...
2024-02-porsche-pm-taycan-facelift-2
Porsche opdaterer Taycan: Mere effekt og længere rækkevidde
Porsche har lanceret en opdateret version af sin fuldt elektriske Taycan-model, som nu byder på forbedringer...

Læs også: