MG4 er klar til levering

En flot 2. plads ved kåringen af Årets Bil i Danmark 2023 samt anmeldelser i meget positive vendinger i den danske motorpresse, har skabt stor interesse for den helt nye kompakte, komplet eldrevne hatchback, MG4 Electric. Og nu er MG4 er klar til levering.

MG4 har med den veludstyrede Luxury model til kr. 284.999, et 64 kWh-batteri og en rækkevidde på 435 km et stort potentiale på det danske marked. Alt i alt – en moderne elbil med fornuftig rækkevidde, mulighed for hurtig opladning, god plads, masser af udstyr og naturligvis 7 års garanti.

MG4 styrker brandet

Den nye MG4 er med sin avancerede teknologi og den helt nye elektrisk dedikerede platform en overbevisende eksponent for MGs fremtidige elbiler, som ligeledes vil blive bygget på MGs nye platform. Dertil kommer, at den attraktive pris på den nye MG4 gør det muligt for en ny og bredere målgruppe at blive elbilist.

Lanceringen af den nye MG4 styrker koncernens mission om at gøre elektrisk mobilitet tilgængelig for bilister, som er ungdommelige og klar til en ny elektrisk livsstil. Den vil skabe røre i elbilsegmentet – ikke kun på grund af den attraktive pris og imponerende 7 års garanti, men også på grund af det omfattende standardudstyr og engagerende køreegenskaber.

MG Motor vil udvide sin modelportefølje til 10 modeller frem mod 2025

MG Motor vil fortsætte sin vækststrategi efter lanceringen af MG4 Electric med intelligente mobilitetsløsninger tilgængelige for alle med prismæssigt overkommelige, men veludstyrede biler af høj kvalitet med fokus på en fremragende køreoplevelse. Frem mod 2025 vil mærkets modelportefølje vokse til 10 modeller, der opfylder kundernes behov i forskellige segmenter – fra mikrobiler til sportsvogne. MG er klar til at tilbyde sine kunder flere spændende modeller og de nyeste teknologier.

 

Pressemeddelelse udsendt af MG Danmark den 10. januar 2023

Mest læste:

Audi åbner nyt ”Vehicle Safety Center”

Audi investerer ca. 100 mio euro i videreudviklingen af passiv sikkerhed og indvier det nye Audi ”Vehicle Safety Center” i Ingolstadt. Faciliteterne giver mulighed for

Læs også:

Endnu flere bilmærker til eCarExpo

Årets udgave af elbilmessen eCarExpo i Bella Center 27.-29. oktober har tiltrukket flere bilmærker end nogensinde før. Det omfatter helt nye ZEEKR, der får sin