Opel introducerer GSe til C-SUV segmentet

Opel præsenterede i sidste måned Opel Astra GSe og Astra Sports Tourer GSe. GSe er det nye sub-brand for Opels elektrificerede og dynamiske topmodeller, der både visuelt, udstyrsmæssigt og køredynamisk er gjort mere sportslige end resten af Grandland modelprogrammet. Nu kommer næste GSe model så i form af Grandland GSe, der skal agere spydspids for Opels SUV-program. 

Ligesom Astra GSe er undervogn og styretøj på Grandland GSe blevet re-kalibreret for at give bilen mere dynamiske køreegenskaber. Den har McPherson ophæng foran og multi-link bag, strammere undervogn samt støddæmpere med KONI FSD (Frequent Selective Damping), der sikrer forskellig støddæmpningskarakteristika alt efter kørestil. Resultatet er en SUV, der responderer hurtigt og forudsigeligt på førerens køreinput og samtidig bibeholder stabilitet ved bremsning, i sving og på motorvej. 

Designmæssigt skiller Grandland GSe sig også ud fra resten af Grandland modelprogrammet og har fået tilføjet GSe-styling. Den har bl.a. 19” letvægts alufælge inspireret af konceptbilen Manta GSe, en ny diffuser på bagenden samt GSe logo på bagsmækken og den sorte kølerhjelm kan tilkøbes. Indvendigt er Grandland GSe udstyret med specielle GSe AGR sæder på fører- og passagersæde. Sæderne har et væld af indstillingsmuligheder og sørger for optimal støtte og komfort ved i sving og på langfart.

 

Pressemeddelelse udsendt af Opel Danmark den 26. oktober 2022.

 

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.