Mitsubishi Space Star kommer til Danmark i august

Space Star hører til i mikrobils segmentet, men den er større end sine konkurrenter. Sebastian Vogt, Head of Sales og Aftermarket hos Mitsubishi i Danmark, uddyber:

”Vi siger selv, at Space Star er den billigste 5-personers bil på markedet. Den er større end konkurrenterne, og vi mener, at vi er svære at komme uden om, hvis man er på udkig efter en mikrobil, og gerne vil have plads til voksne på bagsædet”.

Ved udgangen af 2023, er Mitsubishis modelprogram således firedoblet, og det japanske mærke kan til den tid prale af, at være repræsenteret i nogle af Danmarks største segmenter. Eclipse CROSS PHEV i C-SUV segmentet, den nye COLT i B segmentet, den nye ASX i B-SUV segmentet samt Space Star i A segmentet. Fremtiden ser lys ud for Mitsubishi og stadfæster, at mærket er tilbage i Danmark nu og fremadrettet.

Space Star har premiere hos de danske Mitsubishi forhandlere til august. Priser og udstyrsniveauer kommer ved en senere lejlighed.

Pressemeddelelse udsendt af Mitsubishi Danmark den 7. april 2022

Mest læste:

Læs også: