Mitsubishi Colt vender tilbage til Europa – 60 år efter, at den første Colt blev introduceret.

Den første COLT blev introduceret tilbage i 1962 og navnet har en lang global historie, der har gjort den til en af de bedst kendte Mitsubishi-modeller. Den sidste COLT, der i øvrigt blev produceret i Europa, solgte mellem 2004 og 2014 over 400.000 enheder på europæisk plan. I Danmark blev der mellem 2005 og 2011 registreret over 10.000 biler, og det er derfor ikke nogen overraskelse, at der i dag stadig kører mere end 8.000 Mitsubishi COLT i Danmark – så også danskerne kender den lille Mitsubishi.

Den nye COLT vil blive produceret på Renaults Bursa fabrik i Tyrkiet. Den kommer med den nyeste teknologi, vil tilbyde flere forskellige drivlinjer (herunder også hybrid) og ligesom den nye generation af ASX, være baseret på Renault-Nissan-Mitsubishi alliancens CMF-B platform.

Frank Krol, President & CEO Mitsubishi Motors i Europa fortæller:

“Tilføjelsen af den nye COLT Hatchback og den nye ASX vil øge vores bredde i markedet voldsomt i 2023. Mitsubishi Motors har en lang historie i B-segmentet og Colt-navnet er synonym med den – Vi ser frem til at skrive et nyt kapitel i COLT-historien og for Mitsubishi Motors i Europa”.

I Danmark glæder man sig også til 2023, hvor Mitsubishi introducerer to nye modeller. Sebastian Vogt, der er Head of Sales og Aftermarket hos Mitsubishi, sætter ord på:

“Efter en stille periode for mærket, glæder vi os hos Mitsubishi Danmark til at få flere produkter på hylderne. Både COLT og ASX har historisk været utrolig populære biler. De lander nu i to store, danske segmenter og giver os mulighed for at tilbyde en Mitsubishi til flere slags kunder end tidligere. Og så er det klart, at de to biler også repræsenterer en forvisning for vores kunder om, at Mitsubishi er tilbage i Danmark nu og i fremtiden”.

 

Pressemeddelelse udsendt af Mitsubishi den 5. april 2022

Mest læste:

Danmarkspremiere på ID.7

Danmarkspremieren på Volkswagen ID.7, den nye elektriske topmodel, finder sted den 3. december med priser fra 449.995 kr. Bilen byder på imponerende komfort, rummelighed og

Læs også:

Overlanding – camping for eventyrer

Drømmer du om eventyr uden for den lokale campingplads – at komme tættere på naturen, så er overlanding måske noget for dig. Med firehjulstrækker og