Polestar har taget danskerne med storm: Har nu 1000 biler på vejene efter mindre end et år

Interessen for elbiler og en grønnere transportsektor er stor blandt danskerne. Det oplever især det svenske performance-elbilbrand Polestar, der i dag annoncerer en stor og vigtig milepæl med 1000 biler på de danske veje efter mindre end et år.

1000 er et særligt vigtigt tal i bilbranchen
Polestar kom til Danmark sidste forår og leverede de første biler til kunderne i august 2021. På kun syv måneder er Polestar dermed lykkedes med at have 1000 kørende performance-elbiler på de danske veje, der vidner om, at en ny og digital forretningsstrategi har vundet indpas blandt danskerne.

“Vi har fra starten gjort det til en central mission at gøre det nemmere for forbrugerne at købe bil, og den strategi synes jeg, at vi er lykkedes godt med på kort tid. Jeg er meget stolt af den modtagelse og overvældende efterspørgsel, vi har oplevet i Danmark,” siger Henrik Bang, adm. direktør for Polestar i Danmark og fortsætter:

“I bilbranchen er tommelfingerreglen, at der skal være 1000 biler i gadebilledet, før danskerne for alvor lægger mærke til brandet på vejene. Danskerne har længe været klar til en digitaliseret tilgang til det at købe biler, og nu står vi her med 1000 biler i et lanceringsland som Danmark, hvilket er et resultat, jeg naturligvis er rigtig stolt over.”

Polestar 2 suser ind på top 10-liste
Det er performance-elbilen Polestar 2, der med sit unikke designsprog og gode køreegenskaber særligt har fanget danskerne, og ifølge Henrik Bang indikerer første kvartal af 2022 et lovende år med udsigt til fortsat travlhed over hele linjen:

“Vi har siden nytår haft et stort fokus på hjemmetestkørsler, så endnu flere danskere nemt og bekvemt kan prøvekøre en Polestar 2 fra privatadressen eller arbejdspladsen. Det har afspejlet sig i antallet af prøvekørsler, der lige nu er på et rekordhøjt niveau med 1000 prøvelkørsler hver måned, og ikke mindst er Polestar 2 strøget ind på et flot 6. plads over de mest solgte elbiler i første kvartal. Det er ekstremt flot.”

Digital strategi og direkte kontakt til forbrugerne
Polestar er på kort tid blevet et kendt brand med massiv eksponering, hvor end man kigger hen. Virksomheden er især kendt for at bryde med bilbranchens traditionelle dogmer for bilsalg, hvor mange fysiske forhandlerled historisk har været udbredt. Her går Polestar dog andre veje med en digital forretningsstrategi, der fokuserer på 100 pct. online bilsalg og insisterer på en direkte kontakt til forbrugerne. Den direkte forbrugerkontakt foregår således både over nettet, hvorfra det er nemt at booke prøvekørsler selv, ligesom det er muligt at fysisk at opleve Polestars biler fra de fem Polestar Destinations i Vallensbæk, Nærum, Aalborg, Aarhus og Vejle forud for køb.

“Vi er gået til markedet med en anderledes forretningsmodel og kun få fysiske lokationer, hvorfra vores biler bliver udleveret. Vi tror på, at det både på kort og lang sigt er bedst at henvende sig direkte til forbrugerne, og vi mærker det samme ude hos kunderne. Både når vi udleverer biler til de danskere, der har klikket en Polestar hjem enten som direkte køb eller prøvekørsel med start fra hjemmeadressen,” siger Henrik Bang.

 

Pressemeddelelse udsendt af Polestar den 31. marts 2022.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.