Kevin Magnussen vender overraskende tilbage til Formel 1 og Haas

Magnussen er allerede klar bag rattet til den officielle pre-season test på Bahrain International Circuit den 10.-12. marts – og slutter sig hermed til Schumacher, og test- og reservekøreren Pietro Fittipaldi.

Efter ét års pause er Kevin Magnussen tilbage i Formel, og tilbage i sædet hos Haas. Magnussen er med 119 starter i Formel 1, efterhånden en veteran. I hans debut i 2014 blev det til en podieplacering, og den Roskilde-fødte kører scorede en niende plads i Formel 1 Drivers championship med Haas i 2018.

»Jeg var selvfølgelig virkelig overrasket, men også virkelig begejstret for at modtage opkaldet fra Haas. Jeg ledte efter andre muligheder til min 2022-sæson, men muligheden for at vende tilbage til Formel 1 og et hold, jeg kender virkelig godt, var for fristende,« siger Magnussen.

Mest læste:

Læs også: