Volvo Cars opdaterer sit modelprogram og introducerer ny C40 Recharge-variant

De nye C40- og XC40-varianter vil ligesom alle andre nye Volvo-modeller kunne købes via et opdateret produktkoncept, der skal gøre online-bestillingsprocessen nemmere og mere bekvem. Volvo-kunder vil nu kunne vælge mellem forskellige udstyrsniveauer og vælge de muligheder, der passer bedst til deres personlige behov. Den nye produktstruktur afspejler Volvo Cars’ ambition om at øge prisgennemsigtigheden og desuden gøre modeludbuddet mindre komplekst ved at fokusere på attraktive, forudvalgte varianter.

XC40 opdateres
Da Volvo Cars første gang præsenterede XC40 i 2017, var det en frisk og markant tilføjelse til modelprogrammet. Nu, fem år senere er det en prisvindende højdespringer i virksomhedens portefølje og en af dens konstante topsælgere. For at forstærke bilens banebrydende design og dens moderne appel har Volvo Cars’ designere nu givet XC40-modellen en opdatering. Med en ny forkofanger og en rammeløs frontgrill er den fuldelektriske XC40 Recharge visuelt i sync med Volvo C40 Recharge og fremhæver dermed fællestrækket hos de to biler, der har ført an på Volvo Cars’ elektrificeringsrejse.

Thors hammer-signaturforlygterne er forbedret med topmoderne Pixel LED-lysteknologi, så de automatisk kan tilpasse sig trafikken foran og effektivt lyse vejen forude op uden at blænde andre bilister. Derudover kan kunderne vælge mellem forskellige førsteklasses læderfri interiør i den fuldelektriske XC40 Recharge samt nye eksteriørfarver og fælge, der giver yderligere muligheder for individualisering.

“I takt med at vi bevæger os mod at blive en fuldelektrisk virksomhed, udvikler vores designsprog sig,” udtaler Robin Page, designchef hos Volvo Cars. “Med den opdaterede, fuldelektriske XC40 fortsætter vi med at forfine det umiddelbart genkendelige design og skabe et mere moderne udtryk med et slankere forparti og en endnu mere integreret frontgrill.”

Ny C40 Recharge variant
Ud over Twin motor-versionen har Volvo Cars også løftet sløret for en Single motor-variant af den fuldelektriske C40 Recharge. Dermed udvider virksomheden sit fuldelektriske modelprogram og forstærker sin ambition om at hjælpe flere med at skifte til rene elbiler.

Den nye forhjulstrukne C40 udvider Volvos fuldelektriske modelprogram til fire, hvilket yderligere baner vejen for ambitionen om kun at sælge rene elbiler inden udgangen af 2030. C40 Recharge med forhjulstræk leveres med et 69 kWh-batteri og en forventet rækkevidde på op til 434 km på en enkelt opladning baseret på WLTP-normen. Batteriet kan oplades fra 10 til 80 procent på ca. 32 minutter med et hurtigopladningssystem.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.