Toyota RAV4 Adventure klar til eventyr

Den seneste Toyota RAV4 kan kun betegnes som et hit i Danmark, og det er mere præcist hybrid- og plug-in-hybriderne, der står for langt den største del af salget. Det er da også RAV4 Hybrid (ikke PHEV’en), der i 2022 introduceres i en spændende ny Adventure-version. Adventure som i udflugt og eventyr, hvorfor RAV4 Hybrid Adventure har et mere råt udseende og et design, som rent faktisk kan klare flere knubs. – Adventure-versionen har hele tiden været en del af modelprogrammet for den nye RAV4 i USA, hvor den er faldet rigtig godt i kundernes smag.

RAV4 Hybrid Adventure kan nemt kendes fra den normale RAV4, for ikke bare er grillen ændret markant i formen (og den er holdt helt i sort), men Toyota-logoet er også rykket fra øverste del af grillen til en prominent plads i midten. Kofangeren går ikke nær så dybt, som gør at man kan forcere ting uden at støde på – og skærmkasserne er bredere og fyldes af 19″ hjul med mat lakering. Som den eneste RAV4 kan den nye Adventure fås i farven Urban Khaki med gråt tag, som det ses på billederne.

I kabinen er der sæder med solidt indtræk i syntetisk læder, og Toyota har strået orange detaljer rundt omkring.

RAV4 Hybrid Adventure har firehjulstræk som standard, og drivlinjen med en 2,5-liters benzinmotor og elektrificering yder 222 hk. Der er, så vidt vides, ingen planer om at introducere den populære RAV4 Plug-in Hybrid i en Adventure-version.

Adventure-versionen er desuden først til at vise et lille facelift til hele RAV4-modelserien. Forlygterne er af en mere avanceret LED-type, og tågeforlygterne lyser nu også med LED. En ny styling af alufælgene runder de udvendige forandringer af, mens der i kabinen nu er USB-C-ladeporte, ny stemningsbelysning, lys i knapperne i dørene til rudebetjening og mulighed for el-betjent passagersæde.

https://www.biler.nu/honda-hr-v-hybrid-starter-ved-319-900-kr/

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
HondaeNY1-02083
e:NY1 er den hemmelige Honda
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.