Her er den kommende VW ID.2

Volkswagen har allerede tidligere annonceret en elbil, der bliver mindre end ID.3, sandsynligvis med navnet ID.2, og tyskerne har valgt at fremrykke lanceringen, så den kommer på markedet i 2025 i stedet for i 2027. Det er ikke ligefrem imponerende udviklingshastighed, vi snakker om, når der stadig er mindst tre et halvt år til lanceringen, men det kan skyldes, at det ikke er VW selv, der står for udviklingen af den lille elbil, men derimod søstermærket Skoda.

Skoda har også annonceret en elektrisk mini, som får navnet Elroq, og som ansvarlig for hovedparten af udviklingen får Skoda sandsynligvis lov at være først på markedet med den i 2024.

Vi skal imidlertid ikke vente helt til 2025 med at få et glimt af Volkswagens elektriske minibil. Med konceptbilen ID.Life viser VW, hvad der vil udvikle sig til at være ID.2, og måske ikke så overraskende står bilen med SUV-inspireret design – som er langt fra produktionsklart. Meget kan nå at ændre sig i designet frem mod lanceringen, men udgangspunktet virker både vellykket og moderne.

De små elbiler fra VW-koncernen bliver de første på MEB-platformen, som kommer med forhjulstræk. ID.Life-konceptbilen har en elektrisk motor, som slipper hele 234 hk løs ved forhjulene, og batteriet har en kapacitet på 57 kWh. Det giver rækkevidde på 400 kilometer, men det kunne lige så godt være 200 eller 700 kilometer – der er tale om en konceptbil, som næppe kan bevæge sig mere end få kilometer ved lav hastighed, så først om lang tid vil det være muligt at tale om ID.2’erens endelige rækkevidde.

Prisen i Tyskland, som også kan ændre sig frem mod 2025, ventes at ligge fra 20.000 euro. Den større ID.3 starter i dag ved 35.000 euro.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
HondaeNY1-02083
e:NY1 er den hemmelige Honda
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.