Renault Trafic Spacenomad er VW California på fransk

Volkswagens vildt populære camper, California, og Mercedes-Benz Marco Polo får i foråret 2022 konkurrence fra fransk side. Renault har netop præsenteret sin kompakte camper – den nye Trafic Spacenomad. Danmark er et af blot fem lande, hvor den allerede i starten af 2022 dukker op.

Trafic Spacenomad adskiller sig fra California og Marco Polo ved at blive tilbudt i to forskellige længder. Den ene vil have siddepladser til fire, den anden til fem personer – til fire personer er der som bagsæde en fast bænk, mens der til fem personer er en bænk, der kan skydes i længden. Der er dog, uanset variant, to senge, så enten skal de fem i den lange version presse sig godt sammen, eller også skal man medbringe et telt og en luftmadras til den femte person.

Med pop-up-taget bliver der øverst to sovepladser, hvor madrassen måler 120×200 cm. Den nederste soveplads, ligeledes til to personer, skabes af bagsædet, som konverteres til en madras med målene 124×188 cm.

https://www.biler.nu/video-paa-tur-i-den-store-california/

Forholdene i køkkenet virker gode, så menuen kan stå på andet end bare pastaskruer hver eneste dag. To gasbrændere, vask med integreret hane og et køleskab med en kapacitet på 49 liter giver gode muligheder for opbevaring og tilberedning af mad.

Som man finder det på konkurrenterne, har Trafic Spacenomad, som er ombygget fra van af det franske firma Pilote, en udendørs bruser. Et toilet er der, af pladsmæssige årsager, ikke indbygget i den nye camper.

Hvilke modeller vi får at se i Danmark er det for tidligt at sige, men fabrikken tilbyder Trafic Nomad med motorer fra 110 til 170 hk og med både manuel og automatisk gearkasse (for varianter med 150 og 170 hk).

https://www.biler.nu/campingbus-paa-budget-vw-caddy-california-er-i-danmark/

Mest læste:

Audi åbner nyt ”Vehicle Safety Center”

Audi investerer ca. 100 mio euro i videreudviklingen af passiv sikkerhed og indvier det nye Audi ”Vehicle Safety Center” i Ingolstadt. Faciliteterne giver mulighed for

Læs også:

Endnu flere bilmærker til eCarExpo

Årets udgave af elbilmessen eCarExpo i Bella Center 27.-29. oktober har tiltrukket flere bilmærker end nogensinde før. Det omfatter helt nye ZEEKR, der får sin