Nissan Z er tilbage!

Først de rigtig dårlige nyheder. Nissans nye sportsvogn, som fortsætter årtiers tradition med Z-modeller, kommer med garanti ikke til Europa. Det japanske mærke har ikke skabt den nye Z – og den hedder denne gang bare Z – til det europæiske marked, fordi der ikke er penge i det. Europæerne købte ikke den gamle 370Z, så vi er selv ude om det, men fokus i Europa er også skarpt rettet mod elektrificering og crossovers.

De gode nyheder er derfor forbeholdt andre lande, og i USA, hvor den nye Z får sit største publikum, kan de begynde at glæde sig til at møde sportsvognen i 2022. Den byder på elegant og mindre pompøst design end sin forgænger, 370Z, og så holder Nissan fast i traditionen med baghjulstræk, manuel gearkasse (automatisk fås selvfølgelig, med 9 trin, for det kræver amerikanerne) og sekscylindret benzinmotor. Denne gang er der monteret turboladning på motoren, som er en V6’er; 3-liters motoren yder lidt over 400 hk.

Den første Z-model fra Nissan var 240Z, og den blev præsenteret i 1969 – og er i dag en ikonisk model.

https://www.biler.nu/ny-audi-rs-3-med-400-hk-giver-plads-til-mere/

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
HondaeNY1-02083
e:NY1 er den hemmelige Honda
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.