Ny Nissan X-Trail – men først i 2022

Nissan X-Trail er en rummelig og prisbillig SUV med plads til syv personer – og priser fra under 300.000 kr. Men den er også ved at være en gammel bil, og det er derfor på høje tid, at Nissan introducerer en ny. Der kommer desværre til at gå mere end et år, før en ny X-Trail kan opleves hos forhandlerne, men med verdenspremieren på biludstillingen i Shanghai ved vi i det mindste, hvordan den ser ud.

Faktisk har vi vist det i længere tid, hvordan den nye X-Trail ville forme sig. Den blev allerede i 2020 introduceret i USA som den nye Rogue, og det er mest af alt i detaljeafdelingen, Nissan har været for at lave ændringer.

X-Trail bliver ikke større end før, men til gengæld er designet en stor opgradering med tydelige træk fra både den lille Juke og den nye Qashqai, som senere i år kommer på markedet. I kabinen sker der også meget, som det var nødvendigt, med større skærme og mere udstyr.

Indtil videre er Nissan stille omkring motorer til det europæiske mærke, men to ting skulle være sikre: Benzinudgaver med mild-hybrid-system og ePower-drivlinjen fra bl.a. den nye Qashqai. Drivlinjen fungerer med en benzinmotor som kilde til kræfterne, men den fungerer kun som generator, som sender kræfterne via et batteri til en elektrisk motor – og derfra ud til hjulene. Effekten bliver cirka 188 hk. Firehjulstræk skulle blive en mulighed i flere udgaver af den nye X-Trail.

https://www.biler.nu/guldkalven-generation-tre-ny-nissan-qashqai/

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
HondaeNY1-02083
e:NY1 er den hemmelige Honda
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.