Den elektriske Kia EV6 GT har 585 hk og topfart på 260 km/t

Kia har allerede vist os, hvordan den nye el-crossover EV6 ser ud, men nu kommer også en hel bunke data og oplysninger omkring modelprogrammet. Og mens designet viser en ny tid for koreanerne, så gør bilens præstationer det i endnu højere grad. I topudgaven EV6 GT ligger to elmotorer med intet mindre end 585 hk. Kombiner det med 0-100-tid på 3,5 sekunder og en topfart på 260 km/t, og det er tydeligt, at Kia rykker op i en tungere liga.

Der kommer en række udgaver af den nye EV6, og de første eksemplarer forventes udleveret til kunderne allerede omkring midten af 2021. To batteristørrelser – 58 kWh og 77,4 kWh – og mulighed for træk på to eller fire hjul (afhænger af om der er elmotor både for og bag). I den mest optimerede version, med baghjulstræk og det store batteri, byder EV6 på en WLTP-rækkevidde på 510 kilometer.

Basisudgaven er en baghjulstrukken EV6 med batteri på 58 kWh, og den har en ydelse på 170 hk. Med to elmotorer, og firehjulstræk, er ydelsen 235 hk. 510 km-modellen er med det store batteri og en motorydelse på 229 hk – med forventet lavere rækkevidde får udgaven med to elmotorer og det store batteri en ydelse på 325 hk.

Udstyrsversionerne tæller en basismodel, en GT-Line og endelig den voldsomme GT-version. Alle versioner har, tilsyneladende, buet dobbeltskærm til instrumentering og infotainment – med to skærme på hver 12″.

EV6 har et stort bagagerum på 520 liter og et lille ekstra rum i fronten på 20-52 liter (det lave tal for firehjulstrukne udgaver, det høje tal for modeller med træk på to hjul).

Med 800 volt elektrisk system kan den nye EV6 under optimale forhold lade fra 10 til 80 procent på batteriet på bare 18 minutter. På 4,5 minutter får man strøm til 100 kilometers kørsel.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.