Sådan ser den nye Toyota Aygo ud

For kort tid siden kunne vi fortælle, at den nye generation af mikrobilen Toyota Aygo bliver baseret på den seneste Yaris; samarbejdet med Citroën/Peugeot omkring mikrobiler udløber, når den nuværende Aygo udgår. Det giver en langt mere moderne, sikker og velkørende Aygo, men dog ingen hybridversion, da køberne i segmentet med de mindste biler næppe vil betale merprisen.

I dag er de første billeder af en konceptversion af den nye Aygo, Aygo X Prologue, offentliggjort, og mens den har klare ligheder med den nuværende Aygo, så er der tydelig crossover-inspiration i designet – noget som Toyota også tidligere har hintet, at vi kunne forvente.

Den endelige og produktionsklare Aygo vil blive vist senere i år, og da kan vi også forvente at få indblik i motorisering, kabinedesign og udstyr.

https://www.biler.nu/helt-ny-toyota-aygo-er-baseret-paa-yaris/

Mest læste:

Læs også: