BMW i4 er klar som elektrisk køremaskine

Med iX3 og flagskibet iX er BMW godt rustet til at tage en stor bid af den elektriske kage, men vi glæder os alligevel endnu mere, nu hvor endnu en elektriske BMW har verdenspremiere. Den nye i4, som er den produktionsklare udgave af sidste års konceptil i4 Concept. Her er der tale om en elbil med et lavt tyngdepunkt og sportsligt design – ikke en højbenet SUV. Hvis man kan lide at køre bil – og vil have en elektriske BMW – er vi ret sikre på, at den nye i4 er den helt rigtige vej at gå.

Sammen med de første billeder af den nye elbil slipper tyskerne enkelte informationer løs. BMW fortæller, at i4 får en motorydelse på op til 530 hk, hvilket vil sige, at vi nok kan forvente udgaver med færre kræfter, og at rækkevidden bliver op til 590 kilometer (WLTP). Der vil også komme en M Performance-version, som formodentlig vil få endnu flere kræfter.

BMW fremhæver igen og igen i pressemeddelelsen, at i4 bliver en køredynamisk overlegen bil. Ikke bare det lave tyngdepunkt, men også bred sporvidde, optimal vægtfordeling og et stift karrosseri skal gøre i4 til lidt af en køremaskine.

Og så er vi ret sikre på, at du også på et tidspunkt vil kunne se den nye i4 i en ikke-elektrificeret udgave. Mens i4 er stjernen, så vil karrosseriet også skulle bruges til den nye udgave af 4-serie Gran Coupé.

https://www.biler.nu/bmw-ix-elektrisk-topmodel-fra-719-500-kr/

Mest læste:

Kia viser nyt design med elbilen EV6

Kia har haft stor succes med designet med “Tiger Nose” i front – helt bogstaveligt en grill inspireret af næsen på en tiger. Det pryder

Læs også: