Kia viser nyt design med elbilen EV6

Kia har haft stor succes med designet med “Tiger Nose” i front – helt bogstaveligt en grill inspireret af næsen på en tiger. Det pryder i dag alle modellerne fra det koreanske mærke, lige fra den mindste Picanto til den største Sorento.

Koreanerne vil have endnu mere tiger i sine biler, og med afsløringen af designet på den fuldelektriske model EV6 (søstermodel til den nye Hyundai Ioniq 5, som du kan læse om ved at følge linket herunder) ser vi den fremtidige designfilosofi fra Kia: Tiger Face. Det nye designsprog er, fortæller Kia, dedikeret til den elektriske æra, men det vil kunne ses på alle kommende biler fra mærket – uanset hvilken motortype de har.

https://www.biler.nu/hyundai-i-overhalingsbanen-med-elbilen-ioniq-5/

Op til 306 hk og rækkevidde på 480 km

EV6 er den første bil fra Kia, som udelukkende kommer i fuldelektrisk form. EV-delen af navnet breder sig herfra til andre biler, så mens koreanerne starter med EV6 er der altså plads til modeller fra EV1 til et uendeligt tal.

De komplette informationer om EV6, såsom motorydelse og rækkevidde, bliver først afsløret senere i marts. Bilen kører på den nye E-GMP-platform, som søstermærket Hyundai løftede sløret for med Ioniq 5. Det er derfor meget nærliggende at tro, at EV6 vil komme med samme opbygning: Batteri på enten 58 eller 72,6 kWh, motorydelse mellem 170 og 306 hk – rækkevidde op til 470-480 kilometer (og mulighed for at trække 1.600 kilo på krogen).

https://www.biler.nu/den-elektriske-audi-q4-e-tron-kommer-taet-paa-375-000-kr/

Mest læste:

Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
Med 329 point har Renault Scenic E-Tech electric netop vundet titlen The Car of the Year 2024. Resultatet...
Hyundai-ioniq-5-n-exterior-01_jpg
Hyundai er nu klar med priser på IONIQ 5 N med 650 hk og en topfart på 260 km/t
Hyundai har annonceret priserne for den nye IONIQ 5 N, en elektrisk bil med op til 650 hk og en topfart...
IM L7_1
MG præsenterer nyt selvstændigt brand ved Geneve Motor Show 2024
Udover præsentationen af den højt profilerede MG Cyberster og verdenspremieren på den helt nye MG3 Hybrid,...
2024-02-porsche-pm-taycan-facelift-2
Porsche opdaterer Taycan: Mere effekt og længere rækkevidde
Porsche har lanceret en opdateret version af sin fuldt elektriske Taycan-model, som nu byder på forbedringer...

Læs også: